tiistai 28. elokuuta 2012

Jalkakarvat sai kyytiä


Ennen...
             

...Jälkeen

Kuten kuvista näette, jalkakarvat sai nyt häipyä (en sanonu äitille mittään, ai että se tykkäs : D). Lilla oli kyniny jo kaikki karvat takajalkojen sieltä yläosasta ja kavioiden sisäpuolelta. Välillä huomasi, kun jokin rupi aukesi Lillan hankaamisen takia ja vuosi verta. Viikonloppuna Lilla oli Sonjan hoidossa kuulemma jo hieman ontunut takajalkojaan, joten nyt lähti karvat. En halua enää seurata, kun hevonen kärsii punkeista, eikä sitä voi oikeastaan auttaa, kun ei sinne jalkoihin saa mitään niitten karvojen takia.

Aluksi oli tarkoitus ottaa karvat vain takajaloista takapuolelta, mutta sitten ne lähti kokonaan. Takajalat on turvoksissa ja vuohiskuopan alueella on jo sellainen iso "patti", luultavimminkin juuri vuohispunkkien aiheuttama.

Nyt alan hoitaa jalkoja oikein kunnolla, kun vihdoin niitä voi hoitaa. Pesin jalat tänään vuohispunkkeihin tarkoitetulla shampoolla, laitoin jalkoihin sellaista suihketta ja yöksi lämpöpintelit. Nyt pitää alkaa pestä jalkoja tuolla shampoolla lähes päivittäin. Toivottavasti tuo turvotus laskisi varsinkin noista takajaloista, kun ne on melkein kun tukit.

Tänään Sonja ja Miina meni Lillalla kevyesti kentällä lännensatulalla. Laitoin siitäkin kuvia alemmaksi. Näin btw, huomenna on muuten Lillan sadas tiineyspäivä. Ajattelin, että alan ottaa kuvia Lillan masusta myös edestäpäin, kun sivusta ei eroa niin paljon huomaa. Harmi vaan kun ei ole "lähtökuvaa" edestäpäin.

Jalat paketoitiin yöks : D1 kommentti:

  1. Voi noi jalat :D! En ite tiiä olisinko edes uskaltanut ajaa heppani jalkakarvoja.

    VastaaPoista