perjantai 28. syyskuuta 2012

135pv

Nyt Lilla on siis ollut jo 135 päivää kantava, aika on alkanut mennä niin nopeasti! Kovin hirveästi en ehdi tähän kirjoittamaan, koska olen juuri menossa kotiin koululta (Sonja hoitaa hevosen viikonloppuna) ja en ota konetta mukaan. Laitoin kuvia myös tämän päivän raspauksesta. Lilla toimi siinä ihan hyvin, oli aika nopeasti kasvanut piikkejä (huhtikuussa on viimeksi raspattu) ja raspaaja suositteli jatkossakin 6kk:n välein tarkistamaan hampaat.3 kommenttia:

 1. Lilla näyttää jotenkin ihmeen rauhalliselta noissa "135 pv"- kuvissa :D Ja raspauksessa näyttää, ettei olisi hampaita ollenkaan :D Nyt pieni kysymys: Voistko hankkkia Lillalle kaveriksi toisen tinkerin?
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli oikeestaan ainoat kuvat, jossa sillä oli korvat ees vähän hörössä. Muuten sillä olikin sellanen "Mitä te nyt tuutte mua tänne häirihtemään, kun syön heiniäni" -ilme. Kyllä sillä hampaat on :D Tällä hetkellä en varmaan hankkisi toista tinkeriä (tai hevosta yleensäkkään), koska kohta minulla olisi muuten kolme hevosta ja täällä koulussa ne pitää kuitenkin hoitaa itse, joten voisi tulla aika kiirus. Plus tallimaksut kuukaudessa nousis aika korkeiks : D

   Poista
 2. kiva postaus tykkäsin :) liityin lukijaksikin :) http://ronskinkanssa.blogspot.fi/ mun blogi. käy kattoo :)

  VastaaPoista