maanantai 3. syyskuuta 2012

Koulua kentällä

Nina tuli tänään ratsastamaan minun kanssa Lillalla. Mentiin kentälle, kun maneesissa oli ilmeisesti tunti. Vähän ripsi vettä, mutta ei se haitannu menoa.

Menin itse ensin ns. lämmittelemään hevosen Ninalle. Lilla kulki ihan kivasti, mutta oli hidas pohkeelle ja muutenkin hieman tahmea, laukannostojen aikana kuitenkin jopa hieman kuumui. Menin taas kulmia käynnissä ja muuten ravissa aluksi. Sen jälkeen menin ravissa pääty-ympyröitä. Kun meni hyvin, Lilla sai pienen tauon, jonka jälkeen aloin nostamaan laukkoja pääty-ympyrän kohdalle ja menin ympyrän laukassa, jonka jälkeen hidastin raviin uralle saapuessani. Lilla meni vasempaan suuntaan paremmin, oikeassa kierroksessa ei kuunnellut ulkopohjetta yhtään.

Nina pääsi selkään ja teki Lillalle selväksi, että pohjetta pitää kuunnella, eikä juosta alta. Lopussa Lilla alkoi menemään oikeaan kierrokseenkin jo näkyvästi paremmin. Kun hevonen meni paremmin, Nina meni loppukäynnit ja mentiin talliin hoitamaan hevonen.

Lilla pääsi vielä tarhaan, illalla hain sen sieltä ja hoidin Lillan jalat, ennenkuin se sai iltaruokansa. Niin ja joo, olen muuten menossa huomiselle tunnille Lillalla (:


2 kommenttia: