tiistai 25. syyskuuta 2012

Päivien kuulumisia

Toissapäivänä varustin Lillan lännensatulaan ja mentiin rento maastolenkki. Ratsastin oikeastaan koko matkan löysin ohjin pitäen satulan nupista toisella kädellä kiinni (vain sen takia, koska ehkä muistatte, kun kerran kerroin tipahtaneeni, kun Lilla lähti loppukäynneissä täyteen laukkaan säikähtäessään ja tipuin Lillan alle niin, että tamma astui reiteni päälle ja housuihin tuli reikäkin). Aluksi mentiin aika paljon käyntiä, sekä köpsöttelyravia. Takaisinpäin laukattiinkin vähän, muttei paljoa. Lilla keksi "säikkyä" joka ikistä kantoa, kiveä ja puskaa. Lillan säikkyminen tarkoittaa siis sitä, että se pikkaisen hätkähtää ja jatkaa sitten matkaansa.

Eilen menin ilman satulaa kentällä jonkin aikaa. Itselläni ei ollut oikein motivaatiota ratsastaa sinä päivänä, joten meidän ratsastus meni oikeastaan vain kentän ympäri hölkkäämiseen. Ratsastin hetken aikaa ja lopuksi Miina ratsasti Lillaa. Kuvat alempana ovat eiliseltä,sekä video Miinan ratsastuksesta.

Tänään mentiin Lillan ja Prinssin kanssa maneesiin. Jojo tietty ratsasti Prinssiä (Prinssi on siis Lillan tarhakaveri ja Jojo sen omistaja). Maneesissa oli puomeja, joten päätettiin mennä niitä näin vaihteen vuoksi. Esteitähän Lillalla ei enää mennä, mutta puomeja olen toisinaan nyt mennyt, saapahan poni vaihtelua, ettei tartte aina vääntää koulua tai mennä maastossa. Lilla meni ihan hyvin, Sonjan piti ottaa kuvia, mutta kameran muistikortti oli jäänyt koneeseeni, joten kuvien otto ei oikein onnistunut.Laukannosto pysähdyksestä, joka tosin ei ihan onnistunut.

Raviväistöä, Lillan ilme kertoo kaiken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti