tiistai 16. lokakuuta 2012

Ninan ratsastuskuvia

Saatatte ehkä hämärästi muistaa, kun pari postausta aiemmin kerroin, että Nina ratsasti Lillan torstaina ja otin siitä kuvia. Vasta nyt sain kuvat koneelle, joten tässä kuvia, olkaapa hyvä;

Jostain kameran kätköistä löysin kuvia, jotka on otettu tsiljoona vuotta sitten kun ratsastin tunnin Vellulla. Tämä oli siis silloin, kun rikoin kamerani ja sen huomaa kuvien laadusta.
Lillalla on kaikki kuulemma ihan ok, vauhtia on ilmeisesti neidillä riittänyt. Nythän sillä on käynnissä myös rehun vaihtoprojekti, vaihdan kauran kaurattomaan balanceen. En tiedä, onko sillä vaikutusta, mutta jostain olen kuullut, että kaura ei kaikille tupsujaloille sovi. Kaikkea pitää kokeilla, toivotaan, että tämä auttaisi jalkojen kutinaan ja hilseilyyn.
Tarkkaavaiset lukijat ovat mahdollisesti huomanneet sen, että Lillalla tuli ja meni 150 tiineyspäivä, eikä kuvia ole. Tämähän päivä oli lauantaina. Koska kuvat nyt unohtuivat, saatte seuraavat kuvat 165 päivän kohdalla, eli yksi kerta jää nyt välistä.

6 kommenttia:

 1. vähän hauska lukee tätä blogia, ku ite kans oon mollilla ihan vaan tunneilla käyny ja muutenki kaikki ympäristöt tuttuja ja kaikkee :DD

  ja lilla on tosi söpö, ollaan aina kaverin kans ihasteltu sitä ku ollaan menty mollin läpi ja bongattu se jostain :p

  VastaaPoista
 2. tämä ei liity nyt yhtään postaukseen mutta ihan uteliaisuudesta meinasitteko pitää varsan sitten itsellänne vai myydä ?

  VastaaPoista
 3. oi kun ihanaa :) sellanen pikkunen varsa <3

  VastaaPoista