perjantai 12. lokakuuta 2012

Syysloma

Minä päätin ottaa varaslähdön syyslomaan. Lähdin jo eilen kotiin, syynä seitsemän viikkoa jatkunut yskäni ja kaksi viikkoa kestänyt kipu oikeassa kyljessä (esimerkkinä se, kun ratsastin eilen Lillalla, en pystynyt illalla enää nousemaan sohvalta ylös, kun sattu niin kovasti). Terveyskeskukseen tulikin sitten lähdettyä jo viidennen kerran tänä syksynä, mutta mitäs sieltä sainkaan. Reseptin närästyslääkkeille. Koska yöllinen yskäni voi kuulemma johtua närästyksestä ja kipu kyljessä johtuu vain liian rankasta työstä. En muuten sitten aio närästyslääkkeisiin koskea. Piste.

Voisin kertoa varmaan Lillankin kuulumisia, syynä tähän lyhyeen postaustaukoon on se, etten ole saanut kuvia Lillan liikutuksesta tms. eikä sitä paljoa ole liikutettukaan rokotuksen vuoksi. Maanantaina Heli ratsasti Lillalla kevyesti, itse menin tiistaina viitisentoista minuuttia kevyesti ja keskiviikkona reilu puoli tuntia. Eilen Lillalla menikin Nina, josta otin kuvia. Mutta koska olen tyhmä, tajusin vasta kotona, että en ottanutkaan kameran laturia ja USB-johtoa mukaan ja kotona olevalla koneella ei ole muistikorttipaikkaa. Saatte odotella kuvia siis reilun viikon.

Sonja jäi ystävällisesti hoitamaan Lilluskaa syysloman ajan ja ottaa tammasta lauantaina sivukuvan ja edestäpäin kuvan, koska silloinhan on tiineydestä takana 150pv, eli huimat viisi kuukautta!

 Muistattekos vielä, miltä Lilla näytti toukokuussa? Tässä teille siitä kuvia, kun muitakaan ei ole nyt tarjolla. Koittakaa kestää : DEi kommentteja:

Lähetä kommentti