perjantai 5. lokakuuta 2012

Valmennuksessa

Kirjoitan postauksen. Vaikka minulla ei ole mitään järkevää kerrottavaa. Mukavaa, eikös?

Se teidän toivomanne videopostaus tulee kyllä piakkoin, kunhan jaksan raahata kameran vaan tallille ja jonkun kuvaamaan. Ja nyt postaus tulee viivästymään, koska haluatte luultavasti nähdä ratsastusvideoitakin ja Lillaa pitää pitää muutama päivä hieman kevyemmällä (ei saa hiota), syystä siitä, että se sai tehosterokotteen tänään.
Eilen meillä oli pitkästä aikaa ihan oikea valmennus. Kuten varmaan kaikki arvaatte, se oli kouluvalkka. Kuvia en ole vielä saanut luokkakaverilta, mutta toki niitä laitan kun saan. Jos teitä vaan kiinnostaa kuvat, joista saattaa juuri ja juuri erottaa hevosen. Syksy & pimeys...
Alkutunnista menimme kiemuroita käynnissä ja Lilla meinasi olla hieman jäykkä aluksi, mutta taipui lopulta aika hyvinkin. Mentiin ravissa viisikaarista kiemurauraa, joka meni ihan hyvin myös, vähän oli aluksi myös ongelmia taipumisen suhteen.
Tämän jälkeen alettiin mennä laukkaa pääty-ympyröillä. Toisessa päädyssä nostettiin laukka ravista, kierros, sen jälkeen raviin ja voltti. Toisessa käyntiä 1/4 osa kierros, väistö keskelle, laukannosto, laukkaa puoli kierrosta, ravi ja voltti. Vasemmalle puolelle Lilla väisti hieman huonommin ja nosti väärän laukan, kun meinasi mennä lapa eellä (=en osannut ratsastaa siis).
Valkasta jäi ihan hyvä fiilis, lisää toivon, kun vielä voi käydä. Ei vaan ole tietoa, milloin seuraavan kerran tänne joku tulee valmennusta pitämään.

P.S. 140pv <3 

Tahtoo nuo tupsut takasin. Kyllä ne kasvaa. Ehkä.

Näin seisot oikeaoppisesti hevosen vierellä.

8 kommenttia:

 1. miks sillä ei oo enää niit tupsui jalas :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne leikattiin, koska hankasi niitä kokoajan (vuohispunkkeja) ja jalkoja ei voinut pestä, lääkitä tms. kun se älytön karva oli siinä eessä. Mutta tupsut kasvaa kyllä takasin (: Mieluummin leikkaan tupsut, hoidan jalkoja ja samalla helpotan hevosen oloa kun antaisin tupsut olla ja Lilla hankaisi niitä koko ajan kutinan takia.

   Poista
 2. Kiva blogi teillä! :--)

  Oma blogi: http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen blogi ja tosi suloinen tinkku!;) Liityin lukijaksi! Tsekkaa munkin blogi jos kiinnostaa, kirjoitan blogissa opiskeluistani hevosenhoitajaksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tinker! Älyttömän suloinen<3 voikun näyttää tossa bannerissa suloiselta kun pintelit jalassa ja tupsut tulee tolle hauskast:DD tosi kiva blogi (;;

  veerauh.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kieltämättä tupsut ja pintelit on aika hassunnäköinen yhdistelmä : D

   Poista