torstai 25. lokakuuta 2012

Valmennukset

Meille tuli tänään koululle taas ulkopuolinen valmentaja pitämään valkkoja. Tällä kertaa Nina meni Lillalla kouluvalmennukseen ja minä pääsin tallin hepalla Vellulla estevalkkaan.

Koulutunnilla mentiin aluksi pituushalkaisijalla hieman taivutuksia ja ravissa kahdeksikkoa. Lilla näytti niillä menevän todella hyvin. Kun siirryttiin laukkoihin, opettaja otti käyttöönsä mikrofonin ja Lilla oli ihan ihmeissään, kun ääni kuului joka puolelta. Siksi se saikin hieman vipinää kinttuihin ja Ninalla näytti olevan pidättelemistä, eikä laukoista näyttänyt aluksi tulevan oikein mitään. Ihan ok:sti tunti näytti kuitenkin menevän.

Mentiin hoitamaan Lillan ja Prinssin iltatalli. Lilla sai loimen päälle, koska oli höseltäessään saanut itsensä aika märäksi. Sen jälkeen mentiin hetkeksi asuntolaan, mutta aika pian menin takaisin tallille ja laittamaan Vellua kuntoon.

Meidän tunnilla aluksi verryteltiin keventäen, jonka jälkeen alettiin mennä puomeja ja tehtiin hieman siirtymisiä. Muutamien puomien ylitysten jälkeen nostettiin esteet ja hypättiin suhteutettua, jonka väleissä piti tehdä voltit. Lopulta hypättiin se ilman volttejakin. Tunnilla mentiin myös jumppasarjaa, jota ennen ja jonka jälkeen oli este.

Aluksi meni todella hyvin, mutta siirryttäessä jumppasarjaan alkoi mennä vähän huonommin. Pari ihmeloikkaa tuli ja lensin satulassa oikein hienosti puoli metriä ilmaan Kyydissä sentäs pysyin, mutta pitäisi varmaan opetella hieman miettimään aikaisemmin, mitä seuraavaksi on tarkoitus tehdä.Laadukas kuva.
Hmm, jotain erimielisyyksiä...?

 

 

1 kommentti: