tiistai 2. lokakuuta 2012

Viime viikon kuulumisia

Laittelen tähän kuvia viime viikolta, joita en ole vielä laittanut.

Elikkä, Keskiviikkona meillä oli ratsastustunti ja menin suokkiruuna Vellulla. Meillä oli puomeja, joten varustimme hevoset estesatuloilla. Vellu oli kiva ja meni loppuraveissa kivasti, ai että haluan sen joskus koulutunnille! Harmikseni sain kuvaajan vain alkutunnille. Kuvat muuten kuvasi Heidi, kiitos siitä hänelle.

Torstaina erään luokkakaverini puoliso Atte sai kokeilla ratsastamista Lillalla. Hän oli ennenkin ratsastanut, mutta ilmeisesti vain maastossa toisen hevosen perässä, joten kun yht´äkkiä joutuukin maneesiin, jossa joutuu miettimään tarkkaan sen, minne menee, oli se hieman eri asia. Ja varsinkin kun Lilla aina pikkuhiljaa hivuttautuu keskelle, jossa minä seisoin. Atte ratsasti muutaman kierroksen käyntiä kumpaankin suuntaan ja ravasi taluttajan kanssa, jolloin opetteli myös kevennystä. Taluttajaahan hän ei tarvitse sen vuoksi, ettei pysyisi selässä, mutta sen vuoksi taluttaja kuitenkin oli, että on helpompi opetella kevennystä, kun ei tarvitse miettiä sitä, mihin hevonen menee. Kuvista ehkä huomaatte, että Atella on hieman liikaa pituutta selkään, mutta painon puolesta ei ole ongelmaa. Torstaina ratsastin itsekkin Lillalla, lämmittelin sitä reilu 20 minuuttia ennen Aten ratsastusta.
Se ei suostu kääntymään :(

10 kommenttia:

 1. Vitsit sun istunta näyttää tosi paljon paremmalta Vellun selässä! Johtuisko sitte siitä että on opettaja kertomassa mitä pitää tehdä vai siitä, että hevonen olisi sopivamman kokoinen?
  Kuitenkin, toi istunta Lillankin selkään niin vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun keskityn oikein, saan istunnan Lillankin selkään paremmaksi. Yleensä Lillan kanssa kaikki ajatus menee siihen, miten hevonen menee (ei ole opettajaa hokemassa vieressä istunnastani) ja unohdan ajatella istuntaani = kantapääni ovat ylhäällä ja ryhti huono. Toki hevosen sopivuuskin asiaan aivan varmasti vaikuttaa.

   Poista
 2. Komppaan ensimmäistä anoa!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Tuu toki kattomaan mun blogia ja liity jos kiinnostaa! Saatan liittyä takaisin!(:

  wwwpictureit.blogspot.com (oikein kirjoitettu)

  VastaaPoista
 4. Mitä ihmettä :o Onko Vellulla nivelet, vai näänkö mä väärin?

  Mihin on kadonnut mun ihana vauhipää velluni :(♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vellulla on pelhamit esteillä, mutta muute nivelet. Kyllä se osaa rallittaakkin, mutta kun mää menin, se oli melkeimpä laiska välillä : D Johtui tosin siitä, että sitä oli liikutettu aika rankasti parina edellisenä päivänä.

   Poista
  2. Juujuu ennen sillä käytettiin vallan Käg-kuolainta. Vellu oli mollilta suosikkini, ja jos se vain myytäisiin niin ostaisin sen heti ensimmäisenä itselleni.♥

   Poista
  3. Tarkoitat varmaan gag-kuolainta? (: Vellu on ihan kiva kyllä.

   Poista