tiistai 27. marraskuuta 2012

195pv ♥

Pysäkki numero 195 on saavuitettu tällä kertaa. Kylläpäs aika kuluu aika nopeasti. Mutta vielähän on jäljellä melkein 150 päivää. Lilla on ollut pirteä ja oppi näin btw yksi päivä ravaamaan taluttaessa. Se vika taisikin olla siinä taluttajassa, eikä hevosessa. Nyt se ravaa oikein hyvin pyynnöstä.

Tänään en ratsastanut, mutta kun Jojo sanoi menevänsä irtojuoksuttamaan Nakkia, ajattelin päästää Lillankin juoksemaan kentälle sen verran kuin haluaa. Innostui tällä kertaa kovasti, korskui ja esitteli parhaammat puolensa ravissakin. Kyllä se lihapullakin näköjään vielä jaksaa juosta. Hevosia ei oikeastaan pyydetty missään vaiheessa juoksemaan, saivat mennä miten tahtoi. Lilla rauhoittui muutaman minuutin jälkeen, kun Nakki sai vielä vähän juosta.

Tallissa tekemisen puutteessa selvitin hevosen harjan melkein jouhi kerrallansa, putsasin hepon satulan, vaikken sitä itse en enää käytäkkään oikeastaan ollenkaan, mutta Ninan ja Jojon olen antanut sitä välillä lainata. Sen lisäksi tuli siivoiltua Jojon kanssa muutenkin, lakaistua rehuhuone, varustehuone, kuivaushuone jne. ja tyhjennettyä lantasaavi. Oltiimpa ahkeria tänään.

Huomenna on vuorossa koulun ratsastustunti, toivottavasti saisin jonkun kivan hevosen. Vellu on ehdoton lemppari, jonka tahtoisin, mutta tuskin saan, kun olen sillä pari kertaa jo mennyt ja on pari heppaa vielä, joita en ole ollenkaan kokeillut. Mutta toivottavasti tulee olemaan mukava tunti (:

195pvHuomaatteko, se yritti mennä häntä tötteröllä, mut häntä tais painaa liikaa :D2 kommenttia:

  1. Jopas nousee Lillankin jalka korkealle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se nous korkealle, sellasta liitoravia siellä välillä veteli. Harmi vaan, kun en saanut parempia kuvia, kun kamera ottaa niin hitaasti salamalla.

      Poista