keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ilman satulaa jälleen

Eilen koulun jälkeen menin suoraan tallille Titskun, Sonjan ja Jojon kanssa. Sonja varusti Zickon, Jojo Prinssin ja Titsku Lillan sillä välin kun itse siivosin Lillan karsinan. Käveltiin maneesille, jossa ratsastin hetken ensin itse Lillalla. Varusteina oli tälläkin kertaa pelkät suitset. Menin perusjuttuja, voltteja ja ympyröitä ravissa ja hieman laukassa kuin yleensä.

Tämän jälkeen Titsku pääsi kokeilemaan Lillaa, koska hän hoitaa Lillan viikonloppuna ja ratsastaa myös silloin. Itse pääsin kokeilemaan vaihteeksi taas Prinssiä, joka on kehittynyt niin huimasti ravissa, että. Kun vielä itse osaisi ratsastaa, niin kaikki olisi hyvin. Sain hypätä yhden esteen ja muuten työskentelin enimmäkseen ravissa hetken aikaa.

Tänään tunnilla oli esteitä ja menin Veralla, joka oli aika herkkä. Hieman oli aluksi hakemista, kun se kiihtyi nollasta sataan hetkessä, jos vähän pyysi eteenpäin ja myös hidasti nopeasti, kun olen tottunut sellaisiin hitaammin kiihtyviin tapauksiin. Hyvin kuitenkin meni, mentiin suhteutettua seitsemällä laukalla, meille tuli aluksi kuusi ja välillä meinasi tulla hyppy joko kaukaa tai läheltä. Lopussa mentiin kuitenkin pikku rataa, joka meni oikein mukavasti.

Lillalla menin tänäänkin noin puolisen tuntia maneesissa. Tänään menin pari kertaa väistöjä ja avoja, muutaman kerran nostin laukan ja paljon menin siirtymisiä ravin ja käynnin välillä.

Titsku & LillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti