torstai 1. marraskuuta 2012

Ilman satulaa

Tänään koulun jälkeen menimme yhdessä Ninan kanssa siivoomaan karsinat & varustamaan hevoset tunnille. Muistatte varmaan, Nina on se, jonka kanssa tein sen tallivuoron silloin ja josta oli video (ja jee, parin viikon päästä me ollaan taas kahestaan tallivuorossa, tällä kertaa koko viikko). Ninakin on saanut ponin ylläpitoon, hänestä ja Zickosta voi lukea täällä.

Varustettiin hevoset ja lähdettiin luistelemaan maneesiin. Onneksi lumi oli ehtinyt sulaa päivällä sen verran, että jossain näkyi hiukan asfalttia, eikä ollut enää kovaa jäätä. Silti Lilla meinasi olla koko ajan nokillaan. Hokit ois varmaa aika ajankohtaset, mutta Lilla kengittettiin pari viikkoa sitten, eikä sillo ollu viel mitää lunta ja kuvittelin et talvi tulis vasta joulukuussa, niiku viime vuonna.

Pihattoon, joka on matkalla maneesiin, oli tullut juuri vieroitettuja pikkusia varsoja. Lilla katto niitä ihan ihmeissään ja yritti vähän höristäkkin.

Maneesissa otin aluksi kuvia Ninasta ja Zickosta. Zicko vaikutti olevan oikein taitava kouluponi, mutta onhan sillä ikää ja kokemustakin takana 24 vuotta. Ninan ratsastuksen jälkeen aloin menemään Lillalla. Lilla toimi oikein mukavasti, se on kyllä kehittynyt elokuustakin niin hirveesti, että! Olen ylpeä ponistani. Menin taas ilman satulaa, alan varmaan menemään jatkossakin, koska hevonen tuntuu mielestäni paljon paremmalta niin. Lahjoitinkin (annoin siis lainaan) Ninalle vaikka kuinka paljon satulahuopia, kun itsehän niillä en nyt juuri paljonkaan satulalla varmaa enää mene. Olen jo juurtunut ilman satulaa menemiseen :D


 Ehkä se on vielä kantava :D

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Eikoo kivaa mennä kantavalla ilman satulaa, kun selkä on niin pyöreä ja pehmeä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se mukavaa mennä, kun on pyöreä selkä, eikä ole selkärankaa painamassa (:

      Poista