maanantai 26. marraskuuta 2012

Ilmapallon liikutusta

Eilen tulin tänne koululle takaisin kotoa seitsemän jälkeen, enkä enää silloin käynyt heppaa katsomassa. Aamulla minulla oli Ninan kanssa kuitenkin aamutalli, jolloin pääsin omaa pullaani katsomaan - pulla se alkaa ihan kirjaimellisesti kohta olemaan! Se näytti siltä, että olisi lihonut sata kiloa yhden viikonlopun aikana.. Noh, ihan hyvä vaan, eipähän jää epäselväksi, onko se kantava vai ei. Maha on tehnyt omituisen muodonvaihdoksen ja tipahtanut alaspäin viikonlopun aikana. Iso se on, voin sanoa, ainakin verrattuna siihen hoikkeliinin, joka silloin sinne orin luokse lähti viime toukokuussa.

Koulun jälkeen haettiin Ninan kanssa ponit sisälle ja varustettiin ne. Rauhassa käveltiin maneesille ja ratsastettiin siellä. Lillalla menin tällä kertaa kevyesti, taivuttelin, tein avoja ja loivahkoja väistöjä käynnissä ja pari kertaa ravissa. Ensimmäisten kymmenen minuutin jälkeen alkoi vertyä kunnolla ja meni lopputunnin oikein hyvin. Pari kertaa nostin laukan ja laukkasin pääty-ympyrän, muuten menin suurimmaksi osaksi käyntiä ja ravia.

Nina ei jaksanut työskennellä poninsa kanssa, joka oli hieman vinkuraisella päällä, joten minä sain Lillan ratsastuksen jälkeen ratsastaa sen loppuun. Aluksi Zicko-poni meni hienosti, laukkaväistöt ja kaikki, mutta loppuraveissa sillä niksahti jotain päässä, eikä se suostunut menemään enää mitenkään päin. Ahkerasti menin kuitenkin kaikenlaisia kiemuroita ja voltteja ja rentoutuhan se heppakin lopulta.

Huomenna 195pv. Postausta siis tiedossa silloin (:

 
 
 
 
  
Lilla-pulla näki jotain mielenkiintoista - kenties porkkanaa...?6 kommenttia:

 1. Lilla on niin kaunis hevonen :) ja hyvin se näyttää menevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Kun vielä noi karvat kasvais jaloissa takasi täyteen mittaansa :D

   Poista
 2. Oii onpa Lilla sulonen tossa viimesessä kuvassa! :) Repesin Lilla-pulla nimelle :D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillasta on käytetty myöskin nimityksiä lihapulla, ilmapallo, tynnyri, pallo ja muita sellaisia. Rakkaalla lapsella on aina monta nimeä :D

   Poista
 3. Vitsit nyt kyllä löysin blogin josta tykkäilen ja ehdottomasti lukijaks liityn! Sulla on aivan ihana heponen (eheh, vuokraheppani on osittain tinker, joten vähänkin jollain tapaa tupsujalkoja muistuttaville tapauksille menettää aina sydämensä..) ja mitä tässä ehdin blogiisi tutustua, niin tosi kivalta vaikuttaa!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät. Lilla on kyllä minulle osoittautunut oikein sopivaksi ja kivaksi hevoseksi alkujen "hankaluuksien" jälkeen. Tupsujalat kyllä osaa viedä sydämen (:

   Poista