torstai 8. marraskuuta 2012

Otsikon keksimisen vaikeus

Tänään suunnattiin maneesille yhdessä Ninan ja Jojon kanssa. Jojo hieman hyppäsi Prinssillä, Nina meni Zickolla, sekä minä myös lopussa.

Aluksi kuvasin oman tuolini Lillan päältä Ninaa, kun hän alkuverkkasi Zickolla. Kuvailujen jälkeen aloin menemään itse Lillalla. Lyhyiden käyntien jälkeen verkkasin isoilla ympyröillä aluksi ravissa ja tein myös siirtymisiä käynnin ja ravin väliltä. Lilla meni tänäänkin ihan hyvin, mutta tuntui välillä valuvan etupainoiseksi. Raviverkan jälkeen nostin muutaman kerran laukan, kun Nina hihkaisi "saaks mäki mennä Lillalla?". Annoin luvan, joten Nina meni hetken Lillalla ja minä Zickolla. Tai oikeastaan Nina käveli Lillalla meidän vieressä, koska hän neuvoi, miten ratsastaa Zickoa.

Oma heppa toimii kuin ajatus, mutta aina kun nousee hevosen selkään, jolla ei ole paljoa mennyt, on se vähän hakemista. Ninan neuvojen mukaan sain kuitenkin Zickon menemään aika hyvinkin. Se oli kuin eri poni sitten kun alkoi astua kunnolla alleen. Aluksi vaan meinasi purra kuolaimeen, eikä tahtonut taipua ja meinasi esittää jopa pukittavansa, mutta toimi oikein loistavasti sitten, kun alkoi toimimaan. "Ahaa"-elämyksen jälkeen ja hetken mentyäni vaihdettiin vielä hepat takaisin ja mentiin loppukäynnit omilla hepoilla.


2 kommenttia:

  1. Blogiin kaipaisi kyllä enemmän postauksia opiskelusta. Vai onko tämän tarkoituskin olla vain harrastelublogi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin on tarkoitus painottua vain Lillaan, sen elämään ja tiineyteen. Opiskelusta kertova blogi tämä siis ei ole, eikä ole tarkoituskaan olla (: Tuossa tervetuloa-tekstissäkin lukee vain että "Blogissa pääset seuraamaan tulevan varsan odotusta (LA 19.4.2013) ja muuten tamman lähes päivittäisiä kuulumisia yleensä ratsastuksen merkeissä."

      Poista