keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Parin päivän kuulumisia

Ollaan taidettu tehdä Lillan kanssa liikaa luottamusharjoituksia, sillä tässä yksi päivä huomasin, että se taitaa luottaa hieman liikaa minuun seuraamalla vaikka mihin. Nimittäin pari päivää sitten kun olin menossa ratsastamaan, tarkoituksenani oli viedä Lilla sellaisen todella ison betonisen "kannen" viereen, josta nousisin selkään. Nousin kannelle ja ennen kuin huomasinkaan, Lilla oli tullut perässäni. Siinä se sitten seisoi tyytyväisenä, mutta hieman omituinen ilme naamallaan. Hienosti käännyttiin ympäri ja tultiin alas.

 Tänään Lilla sai viettää vapaapäivää. Jouluna meillä on muuten loma ja tammikuussa työharjoittelu (3 viikkoa). Hevoselle en varmaan ihan koko ajaksi saa hoitajaa, joten varmaan hevonen tulee kotiin. Tammikuussahan on enää vain kolme kuukautta Lillan laskettuun aikaan ja en mielelläni hevosta enää siirtelisi. Mieluummin kuitenkin hevosen jätän kotiin äidilleni hoitoon aina silloin kun en itse kerkiä, kuin kyselen täältä miljoonalta ihmiseltä, kuka sen voi minäkin päivänä hoitaa. Tammikuuksi olisin saanut hoitajan, mutta joululomalla joudun jokatapauksessa tuomaan hevosen kotiin, niin se voi suoraan olla sen tammikuunkin sitten.

 Eilen Lilla sai illalla Zickon kanssa (Ninan yp-heppa) mennä illalla pienelle kävelyretkelle. Menin Lillalla selästä varusteina kasa heijastimia, otsalamppu, riimu ja riimunaru. Oli jo pimeää, mutta hevoset eivät välittäneet mitään. Hyvin selvittiin hengissä takaisin tallille.

Kuvia viimeisimmästä kahdesta päivästä ei ole (huomenna luultavasti tulee, kun Nina on luvannut kuvata minua & Lillaa, kun minä kuvaan Zickoa & Ninaa), mutta saatte tähän pieneksi piristykseksi vanhan tarhakuvan. Tiedän, teitä kiinnostaa se varmaan tosi paljon, mutta on sentäs joku kuva :D


2 kommenttia: