maanantai 3. joulukuuta 2012

Hiljaiseloa?

Ette usko jos kerron. Mutta kerron silti.

Muistatte varmaan, kun kerroin oman koneeni mennen rikki, koska johto ei toiminut ja virtaa ei saanut koneeseen. Noh, sain äidiltä koneen lainaan koululle viikoksi. ATK:ssa meillä oli tehtävänä tehdä "mainosvideo" koulustamme. Torstaina sitä aloin tekemään ja sain valmiiksi, paitsi että meinasi mennä hermot, kun kone ilmoitti minuutin välein "Windows live movie maker lakkasi toimimasta". Juuri kun videon sain valmiiksi, kone simahti, eikä se enää herännyt. Käynnistäessä tulee lappu, jossa voi valita joko windowsin normaalin käynnistyksen tai windowsin käynnistyksen korjauksen. Ihan sama kumman valitsee, seuraavaksi kone on ja pysyy pimeänä.

Käytiin etsimässä perjantaina johtoa toiseen koneeseen, muttei löytynyt. Oli pakko tilata uusi kone, joka toivon mukaan tulee tällä viikolla. Enempi kirjoittelen taas sitten, kun saan koneen jolla kirjoittaa. Toki voin yrittää kaverin koneella kirjoitella, jos vain luvan saan välillä.

Tämä on tätä minun tuuria. Tuijotelkaa vaikka tuota kuvaa nyt loppuviikko ja pitäkää hauskaa. Nähdään taas. Joskus.

4 kommenttia:

 1. Vitsi kui huono tuuri! :/ Mutta ihana kuva ja ihanan siniset kamppee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Huono tuuri on joo tosiaan.

   Poista
 2. No voih :/ Onpas harmi... Hieno kuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä joltain koitan aina koneen kinuta lainaan :D Joo, heppa menee hyvin, mutta ratsastajan taidoista ei voi puhua :D

   Poista