perjantai 28. joulukuuta 2012

Hyvästi, Madeleine de Kruif

Luin juuri Hippoksesta, että entinen hevoseni on kuollut 16.10.2012. Nyt se saa ainakin rauhassa levätä ilman kipuja. Tällä kyseisellä hevosella oli siis puhkuri ja luultavammin muutakin pientä vikaa.

Matami, tinkertamma myöskin, oli se hevonen, jolla opin istumaan laukassa pomppimatta, hyppäsin ensimmäisen esteen, menin ensimmäistä kertaa ilman satulaa, kiitolaukkasin ensimmäistä kertaa ja mikä tärkeintä - se oli aivan ensimmäinen oma hevoseni (v.2006-2008).

Toki harmittaa, mutta toisaalta olen kiitollinen siitä, että se sai nukahtaa ikuiseen uneen.

Lepää rauhassa Madeleine de Kruif, 1992-2012

5 kommenttia:

 1. Kivan oloinen hepsu kyseessä :) Jotenkin tuntuu, että hirveesti lopetetaan heppoja nyt, kun tallilta missä käyn on vuoden sisään lopetettu 3 hevosta ++ 2 ponia 2010 joulukuun 20. päivä.
  Mutta miten tuonne sivuun saa kuvakkeilla nuo eri sivut, esim. Lillasta, sinusta ja tiineydestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menet "ulkoasu" kohtaan ja laitat "Lisää gadget". Etsi sieltä "lisää kuva" ja lataa siihen haluamasi kuva (Tuollaisen kuvan teet siis niin, että etsit valitsemasi kuvan, muokkaat sitä haluamaksesi (itse muokkaan gimpillä) ja kirjotat kuvaan haluamasi tekstin, kuten esim. Lilla tai Tiineys). Huomaat ladatessasi kuvaa varmasti "linkki" kohdan, johon kirjoitat siis sen, mihin kuvasta napsauttamalla on tarkoitus päästä. Jos siis haluat vaikka, että siitä pääsee Lillan esittelysivulle, menet ensin sinne ja kopioit osoitteen, jonka jälkeen liität sen "linkki" kohtaan.

   Poista
 2. Voi harmi :( Ihana heppa kuitenkin ilmeisesti on ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo rakas hevonen. Enää vaan tuo lopetus ei niin riipaissut sydämestä, kun ei vuoden 2008 jälkeen ole kuitenkaan nähnyt heppaa kuin kerran.

   Poista
 3. Mielettömän hieno blogi ja ihana hevonen!

  VastaaPoista