maanantai 3. joulukuuta 2012

Ilman varusteita

Jee, sain Ninalta konetta hetkeksi lainaan, jotta voin kirjoitella blogiin. Ihan hyvä vaan, eipähän blogi ainakaan ihan kuole tällä viikolla.

Tänään kuvasimme uutta materiaalia siihen mainosvideo projektiin (jos joku ei muista/ ei ole lukenut, selvennän siis, että meidän pitää tehdä koulun ATK-tunnille koulusta "mainosvideo"). Olin kuitenkin laiska, enkä jaksanut varustaa Lillaa (eli toisinsanoen taluttaa hevosta sisälle, harjata se pikaisesti ja pistää suitsia päähän), vaan talutin sen suoraan kentälle ja annoin hetken juosta. Tämän jälkeen nousin selkään ja kuten videosta huomaatte, hevosella ei ollut mitään varusteita. Olen näin ennenkin mennyt ja hevonen toimii siinä ihan kivasti.

Lilla meni oikein mukavasti, mentiin vain vähän aikaa, koska meidän piti kuitenkin jatkaa kuvauksiamme. Menin hetken aikaa käyntiä, sekä ravia ja pari kertaa nostin laukan. Muuten vain möllöteltiin ja Nina otti pari kuvaakin. Niissä me kumpikaan ei tosin edusteta kovin hirveästi, niin en viitsi tänne pistää :DD

Illalla puunasin Lillaa ja sen karsinankin oikein kunnolla. Tuli pyyhittyä tavanomaisten ruoka- ja vesikupin lisäksi suolakivi ja sen telinekkin. Hevoselta selvittelin harjaa ja häntää, jotka oli oikeastaan aika selvät jo valmiiksi. Lisäksi tuli rasvattua ponin kaviot.

Tänään muuten tunsin ensimmäistä kertaa jotain sanoinkuvaamatonta ja saattekin kestää, kun hehkutan teille siitä. Nimittäin sen, kun Lillan varsa möyri sen mahassa (tuntui hevosen aivan mahan alta nisien edestä). Oon varmaan noin viitenäkymmenenä päivää noin viisitsiljoonaa kertaa kokeillu, josko jotain tuntuisi. Aina vaan tuntuu, että oliko se nyt vaan hevosen hengitys vaiko varsa. Nyt kun sen varsan tunsi, tajusi ihan selvän eron hengityksessä ja varsan potkimisessa. Niin kovasti se siellä liikuskeli, ettei sitä voinu olla tuntematta. Jännää.5 kommenttia:

 1. Vitsi haluisin itekki mennä tollai! :) Mutta eka pitää viel vähä treenata ponin kanssa tota yhteistyötä nii sitte pääsee! :))

  Vähä varmaa jännää tuntee varsa, ootan vaan niin innolla millanen varsa sieltä tulee!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vaikeeta oo, selkää vaa ja menoks :D Tolla periaatteella meilläki mentii aluks, tosin oli riimu & naru hepalla silti. Pikkuhiljaa siitä vähennettiin varusteita. Eihän tuo vielä täydellisesti suju, mutta kyllä heppa jonkun verran kuuntelee, mihin suuntaan ja mitä vauhtia mennään.

   Nyt on parina päivänä tosiaan tuntunu varsan ninjailut siellä mahassa. Onhan se jännää, kumpa sieltä tulisi se terve varsa! (:

   Poista
  2. Itse oon menny vaan suitsilla, mutta tulevaisuudessa suunnitelmissa mennä vaan riimulla ja marulla ja sitten ehkä vielä joskus ilman mitään kamppeita! :)

   Poista
 2. Sulle ois haaste! http://persilponi.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Arvonta!!
  http://somecountrygirl.blogspot.fi/

  VastaaPoista