maanantai 24. joulukuuta 2012

Jouluratsastus

Lilla sai taas pitkästä aikaa toimia talutusratsuna. Tamma sai ylleen uudet varusteet - tottakai niitä nyt pitää kokeilla. Satulakin vielä laitettiin, vaikka aika leveä poni jo on, muttei viitsi ilman satulaa selkään pistää melkein ensikertalaista. Käytiin kiertämässä lyhyt pururatalenkki ja sen lisäksi pihassa tuli pyörittyä. Lilla toimi oikein mallikkaasti, kuten ennenkin ja sai palkkioksi tietenkin leipää ratsastuksen jälkeen.

Lillan maha-asukki tänä aamunakin muuten ilmoitteli taas itsestään. On se siis vielä hengissä! Tiineyspäiviähän nyt jouluaattona on tasan 222, joten aika pitkälle on päästy ja täytyy kovasti toivoa, että sinne ihan loppuun asti päästäänkin.

P.S. Käykäähän katsomassa tänään aiemminkin laitettu postaus, kun Lilla yritti leikkiä joulutonttua (:
"Sulla on varmaan jotain syömistä, saisinko...?"
4 kommenttia:

 1. Miten saa nuo eri sivut kuvien kanssa tuonne sivuun, jos jaksaisit kertoa? Kiitos jo etukäteen, jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen ensin nuo kuvat tekstien kanssa ja sitten menen bloggerissa "ulkoasu" kohtaan. Sieltä laitan "Lisää gadget" ja otan sieltä "kuva". Sitten lataan kuvan ja kirjoitan "linkki" kohtaan, minne kuva vie : D

   Poista
 2. Miten sie saat tuone '' taustalle '' tuon kuvan, ko se aina valittaa että liian suuri kuva jos yrittää sielä ulkoasusta ja sen koko alle 100 kt tai jotain... :)?

  http://pokerijaelli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Toi taustalla oleva kuva on vain tuon "hevosen kokoinen". Kuva on läpinäkyvällä taustalla, joten pystyn muokkaamaan tuota taustaväriä minkälaiseksi vain. Jos ajusit?

  VastaaPoista