tiistai 18. joulukuuta 2012

Miltä tuntuisi olla Lillan hoitaja?

...Nyt se voisi olla mahdollista. Oman työharjoittelujaksoni/ kouluni takia en ehdi hevosta liikuttelemaan kuin viikonloppuna helmikuuta ennen. Siksi olisi kiva löytää jokin sopiva ihminen Lillalle, joka kävisi sitä aina välillä hoitamassa ja kevyesti liikuttelemassa. Tässä vielä kopio ht.netin ilmoituksesta;


"Suloinen ja lempeä kuusivuotias kantava Irlannin cob etsii hoitajaa/ liikuttajaa omistajan työharjoittelujakson takia (8.2.2013 asti).

Kyseessä n. HeB tasoinen kiltti kaikentasoisille sopiva 146 senttiä korkea tamma. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu hyvin ja ilman ongelmia, toki tiineyden myötä on tullut hieman "mielenvaihteluita", jotka näkyvät joko äärimmäisenä lempeytenä tai toisinaan hieman nyrpeänä naamana. Ei pure/ potki.

Hoitaa/ liikuttaa voi käydä niin usein kun vain haluaa. Liikutus koostuu pääosin rauhallisista käyntilenkeistä, myös ravailla voi hieman. Raskaasti hevosella ei hevosella kuitenkaan enää mennä. Käytössä valaistu iso kenttä, lyhyt "pururata" sekä hiekkateitä, joilla voi ratsastaa.

Ratsastajan/ hoitajan vaatimuksena ei ole muuta, kuin että on sen verran hevosten kanssa touhunnut, että tietää perusasiat ja pystyy toimimaan hevosen kanssa itsenäisesti. Miel. yli 12-vuotias.

Yhteydenotot aluksi s-postiin.
iida_rajala@hotmail.com

Hevosesta voi käydä lukemassa lisää/ katsomassa kuvia;
http://tinkerlilla.blogspot.com"


Jos satut asumaan lähellä ja kaipaisit köpöttelykaveria, ota rohkeasti yhteyttä! Hevosen "vuokraaminen" ei toki välttämättä pääty helmikuuhun, tottakai Lillaa saisi käydä ratsastelemassa jatkossakin mm. kesällä, kun se tulee kotiin loman ajaksi.

Lilla ja Lillan entinen vuokraaja.

4 kommenttia:

 1. Äh, harmi kun asutte niin kaukana. Olisin ollut jo muuten heti valmis tulemaan hoitamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin ongelma kaikilla taitaakin olla juuri tuo kaukana asuminen. Toivottavasti täältä läheltä nyt löytyisi joku innokas hoitajaehdokas (:

   Poista
 2. Ois ees Saarijärvellä ollu niin oisin voinu tulla. :D

  VastaaPoista
 3. Meilt neljä tuntii sinne :/
  Oisin kyllä tullut ilomielin, jos olis ollu lyhyempi matka :)

  VastaaPoista