lauantai 22. joulukuuta 2012

Ponin kuulumisia + talliesittelyä

Tänään innostuin kuvailemaan Lillaa hieman. On se ihan hyvä juttu, että Lillan "tarhaan" saa kunnon valot, niin ei tarvitse käyttää salamaa vaan saa ihan hyviä kuvia ilmankin pimeällä. Se, miksi laitoin sanan tarha lainausmerkkeihin selviää teille kyllä, kun selaatte postauksen läpi.

Ajattelin tehdä pienen esittelyn Lillan tämänhetkisestä asuinpaikasta. Vielä kaikki on kitenkin kesken ja mm. karsina ei jää siihen lopullisesti, missä se on, vaan on tarkoitus rakentaa pari kolme karsinaa rakennuksen toiseen päähän. Nopeiten karsinan sai kuitenkin nyt siihen, missä se on. Syy, miksi emme vielä ole tehneet kaikkea kunnolla valmiiksi, johtuu siitä, että muutimme juuri ja mites siinä mm. aitaa rakentelet, kun maa on jäässä, kun ei ole kuin käsivoimia käytössä.

Noh, aloitetaan.

Tämä tässä on Lillan karsinaa. Sinne pääsee suoraa ulkoa ja tuo ovi tuossa vie sisätiloihin. Kuva on kuvattu siis ulko-ovelta.
 
Tässä on tila, jonne pääsee siis karsinasta ja myöskin toisesta ovesta (vasemmalla karsinaan vievä ovi, kuva kuvattu ulosvievän oven kohdilta). Edessä oleva ovi vie huoneeseen, joka puolestaan vie...

...varustehuoneeseen. Varustehuone on vielä kesken, satulatelineet ym. puuttuu. Tila on ilmeisesti entinen maalaushuone tai vastaava, joten noista pöytätasoista ja lattiasta löytyy monenkirjavaa väriä.

Lillan tarhan virkaa pyörittää puolestaan tukevarakenteinen vanha jääkiekkokaukalo. Kyllä, luit oikein. Tämä on väliaikainen ratkaisu, kunhan maat sulavat, Lillalle tehdään kyllä puu/ sähköaitoja. (Huomaa ponin oma joulukuusi, joka sille on viety :D)

Lilla oli ihan sitä mieltä, että sille varmasti löytyy jotain syötävää jostain.

"On sulla varmasti jotain, saisinko...?"

"NYT se porkkana tai joku mikä sulla onkaan tänne!"

Jotain tosi pelottavaa näköpiirissä havaittavissa.

12 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDDDDDD
  siis jääkiekkokaukalo.. :DDDDDDDd

  ei vitsi mäki hauun. :DDD

  kiva postaus, mut saisko sit ku se on valmis, ni videona?? sain vähä paremmin selvää noist ovis yms. (kai)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä videopostauksen sitten, kun se ihan "oikea" talli valmistuu, eli joskus ensi keväänä/ kesänä : DD Nyt kun tuo on vain tuollainen väliaikainen ratkaisu, en tiedä, viitsinkö siitä alkaa videopostauksia tekemään (:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On oma, Lilla tuli siis kotiin jouluoman ja työharjoitteluni ajaksi, koska en saanut sille hoitajaa. Sen jälkeen se menee takaisin koululle ja tulee taas kesälomalla kotiin. Silloin ollaan jo toivottavasti ehditty tekemään paremmin tallia sun muuta : D

   Poista
 3. Vitsi toi o iha mahtava talli! Mäki tahoon..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi ihan kiva, ku karsinasta pääsee suoraan lämpimään tilaan : DD Kovasti vain odotan sitä, että pääsee tekemään sitä tallia, joka on suunniteltu (:

   Poista
 4. :D Onpa toi mukava, jotenkin siis semmonen... Kodikas :D Ja mulle kyllä kelpais jääkiekkokaukalo, ainakin ois tilaa liikkua :D Ja oonki miettiny, että millä paikkakunnalla tää on, eli ei S-järvellä? Nimittäin en oo jääkiekkokaukaloita siinä lähellä huomannu :D Hauskat noi Lillan "ajatukset", tosi hauskat! :)

  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole S-järvellä, mutta ihan siinä naapurikunnassa kyllä (: Kyllähän tuosta tallista tosi kivan saa, kunhan saisi nyt sen ihan valmiiksi tehtyä :D

   Poista
 5. pystykö ratsastamaankin tuossa kaukalossa? :)) eihän se haittais vaikka tuo olisi pysyväkin tarha, iso ja tukeva, valot ja kaikki! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa kyllä, mutta koska kaukalon vieressä on vielä isompi jalkapallokenttänä toiminut iso tasainen myöskin valoilla varustettu alue, ratsastelen mieluummin siinä (: Nyt siinä on lunta, kun sit ei ole aurattu, mutta kyllä me siinä aina välillä ollaan pientä hankijumppaa menty käynnissä ja vähän ravissa :D

   Poista
 6. Siis omistatteko te ton kaukalon ja urheilukentän? :o missä oikein asutte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Se missä asumme, on vanha koulu, joten nuo kaukalot sun muut kentät on ollut koulun käytössä (: On meillä täällä sellanen pururatakin, johon saa tarvittaessa vaikka valot : DD Täällä on ollut kyllä tosi kiva asua, ei tartte kenttääkään varten kummosia töitä tehdä, kun on jo valmiiksi isoa tasaista aluetta.

   Poista