perjantai 7. joulukuuta 2012

Ratsastusta + päivän kuulumisia

Eilen Lillalla oli vapaapäivä, kun ratsastin Nakin. Tänään se kuitenkin sai kuitenkin taas liikkua vähän.

Aamu alkoi jälleen siitä, että herätyskello soi kuudelta. Eikun tallille, jossa annoin ponille ruuan. Harjasin Lillan, tarkistin sen ja mittasin lämmön. Sitten pulla sai mennä pihalle, jonne vein myös heinät. Hoidin myös Nakin aamulla.

Puoli neljältä annettiin hevosille Sonjan kanssa päiväheinät (kuten 10.30:kin) ja juotettiin ne. Siivottiin karsinat samalla. Hieman myöhemmin mentiin varustamaan hevosia liikutusta varten. Sonja tuli samaan aikaan maneesiin Zickon kanssa, joten laitoin Lillalle suitset päähän. Ratsastin noin 20 minuuttia, tein muutaman avon ja sulun. Nostin kerran laukan kumpaankin suuntaan ja laukkasin puoli pääty-ympyrää. Sonja otti kuvia loppuraveista, joita on nyt tuossa alla.

Ratsastuksen jälkeen hoidin hepan ja tehtiin iltatalli, sekä pussitettiin heinät. Ennen ratsastusta kovasti jokin taas yritti mahan alla potkia, mutta liikutuksen jälkeen se ei enää niin kovasti liikkunut.

Ensi viikolla minulla on taas vaihteeksi tallivuoro. Täytyy yrittää sinnitellä. Raskasta tulee taas olemaan, mutta kyllä siitä selvitään. Onneksi joululomakin alkaa kohtapuoliin. Paitsi että minulla se päättyy 3. päivä 2013, kun minulla on silloinkin tallivuoro. Hauskaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti