torstai 27. joulukuuta 2012

225pv

Aamulla Lilla päätti ottaa lumen satamisesta ilon irti ja piehtaroi ihan onnessaan kaksikin kertaa, ennenkuin rupesi syömään aamuheiniään. Taisi inhottaa, kun laitoin sille loimen päälle, ettei kastu ihan läpimäräksi lumisateessa. Harmittaa vaan, kun ei minulla aamulla nyt kameraa mukana ollut.

Hieman myöhemmin, kun tuli valoisaa, oli vuorossa päivien 225 kuvaukset. Tätä ehdittiin monet kerrat pelätä, että enää ei kuvata seuraavaa kuvauskertaa, mutta kyllä Lilla on näköjään päättänyt varsansa sisällään pitää. Ajatella, että enää reilu sata päivää on jäljellä. Vielä kovasti täytyy toivoa, että loppuun asti kaikki menee hyvin.

Tänään Lillaa olisi enemmän vain kiinnostanut havuilla leikkiminen ja haukottelu, mutta kyllä onnistuin jonkinnäköiset kuvat napata. Kukaan ei ollut pitelemässä Lillasta tällä kertaa myöskään kiinni, joten hevonen vain seurasi minua ja mites siinä sitten kuvailet. 

225pv

225pv

8 kommenttia:

 1. Toivotaan, että kaikki menee hyvin! (:

  VastaaPoista
 2. Hiukan sitä pyöreyttä jo näkyy:) Mutta nyt kun on talvi ja hevosilla talvikarva niin ei välttämättä huomais että on kantavana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se joo pyöristyny : D "Livenä" sen ainaki huomaa ihan selvästi.

   Poista
 3. Voimia! Toivotaan että kaikki menee suunnitelmien mukaan! Ihania kuvia Lilasta <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kaikki menee hyvin.:)
  www.larijasuvi.blogspot.fi

  VastaaPoista