tiistai 25. joulukuuta 2012

Turhia löpinöitä + kuvia

Lilla sai tänäänkin selkään hieman kokemattomamman ratsastajan, mutta sai tällä kertaa totella sitä selässä istuvaa ratsastajaa, eikä minua. Ihan hyvin meni, vaikka Lilla esitti olevansa muka osaamaton, eikä aina halunnut lähteä liikkeelle ja tarjosi sen sijaan jalan nostoa.

Ratsastin tänään myös itse pikkulenkin ilman satulaa. Kodista poispäin mentiin niin tahmeasti että, mutta kun käännyttiin takaisin niin jo askel nopeutui. Höpsö heppa, mentiin vähän raviakin.

Lillan maha on jatkanut kasvamistaan hurjalla vauhdilla. Siellä se maha-asukki vielä olelee, eilen potki ja tänään aamulla taisi taas hurjastella mahassa. Onhan hevonen kohta ollutki 7,5 kuukautta kantavana, hurjaa, 3,5 kuukautta vielä. Ette usko, miten paljon toivon tervettä varsaa ja tietenkin sitä, että Lilla pysyy terveenä. Kuinka mones kerta, kun jotain höpötän varsasta blogissa? Lie varmaan sadas jo.

Huomasin taas vaihteeksi, että Lillan harja on vähän venähtäny...

 ...Kun vertaa vaikka tähän (elo 2011)

Hevonen ja hevosen iso maha.

16 kommenttia:

 1. Onko Lillalla ollenkaan kavereita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulussani on Lillalle tottakai kavereita, mutta nyt kun hevonen oli pakko siirtää koululta lomaksi pois (ellen itse olisi jäänyt koululle koko jouluksi) sen vuoksi, ettei sille löytynyt hoitajaa, Lillalla ei ole nyt kavereita, kun se asuu kotona. Helmikuun alussa se menee takaisin kouluun, joten tuskin se yksinäisyyteen ehtii kuolla siinä välissä (: Ei Lilla sen suuremmin näytä välittävän, onko toisia hevosia paikalla vai ei, mutta en kyllä itse pitäisi hevosta aivan jatkuvasti yksin.

   Poista
 2. aw toi pikkune tuolla lillan seläs :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun Lilla on nyt niin pyöreä, että jalat menee juuri ja juuri satulan siiven yli :D

   Poista
 3. Mä oon kokenu ton "olispa se varsa nyt terve" tunteen pari kertaa, kun Shirley on ollut kantavana. :D Molemmilla kerroilla onneks tuli perusterveet varsat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ehtiny kokee sen noin tsiljoona kertaa : DD

   Poista
 4. Mitä se haittaa vaikka varsasta höpiset täällä, mua ainakin kiinnostaa lukea mitä varsalle kuuluu ja toivon kovasti itsekkin että sieltä tulis terve vauveli:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täytyy toivoa (: Odottakaahan vaan, jos sattuu varsa olemaan vielä huhtikuussa mahassa. Sitten ei puhutakkaa enää mistään muusta kun varsasta : DD

   Poista
 5. onhan se lillan maha jo kasvanu :33 ai että, ois ihana nähä jo kuvia varsasta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois tosiaan jännä tietää, minkä värin ja sukupuolen se mahassa möyrivä asukki tulee omistamaankaan : DD

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Niin ja toi banneri ylihieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin säälittävä töherrys, jota yritin väsätä : D Ton parempia en osaakkaan tehdä : D

   Poista