maanantai 7. tammikuuta 2013

236pv

Epäileekö joku, ettei Lilla ole kantava? No veikkaan, ettei epäile enää. 236pv ja järkyttävä pallomaha. 

Huomenna on muuten se päivä, kun olisi enää 100 päivää laskettuun aikaan jäljellä. Mutta toisaalta, Lilla voi pyöräyttää ihan "normaaliaikaisen" varsan huomenna jo 83 päivän päästä. Jännittää alkaa kyllä todella, tuleeko sieltä terve varsa, kun kuitenkin aika paljon on ehditty kokea tiineysaikana...

Valvontakameraa olen katsellut ja luulen, että sopivan olen löytänyt. Heti, kun vaan saan kameran, sen laitan pyörimään yötä päivää - voi siis olla mahdollista, että pääsette seuraamaan Lillaa vaikka jo helmikuussa. Tulen kameran sammuttamaan vain ongelmatilanteissa, eli esim. jos varsa syntyy heikkona/ kuolleena, tulee varsomisongelmia tai vaikka Lilla sairastuu jostain muusta syystä niin, että ell:n joutuu kutsumaan paikalle.

9 kommenttia:

 1. Tiedän niin miltä sinusta tuntuu!
  Ihanaa seurailla tälleen ruudun toiselta puolelta tammasi tiineyttä, kun viime talvena ja keväänä jännitin oman tamman puolesta ja meille syntyi keväällä terve ja pirteä varsa.
  Toivon onnea teille odotukseen! :)

  VastaaPoista
 2. kun laitat tuon videokamerakuvausjutun :D nettiin. niin viitsisitkö valita sellaisen ohjelman/nettisivun että sen saisi myös mobiilille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sitä pystyy kattomaan ihan puhelimestakin, jos siinä on vain nettiyhteys (:

   Poista
 3. Haastan sut: http://loveforeverwithoiva.blogspot.fi/2013/01/haaste.html
  Saa liittyy lukijaks oon sun blogin lukija:)!

  VastaaPoista
 4. Olen juuri vasta alkanut lukemaan blogiasi, ja se on kyllä ihan mahtava !:)On todella kiva seurata lillan tiineyttä, ja muutenkin teidän touhuja !:) Ja kyllä lillasta jo ihan selvästi omasta mielestä huomaa että tiineenä...:)! Kiva tuo kamera systeemi, toivottavasi tulee... !

  VastaaPoista
 5. Toivon kovasti että Lillan varsa syntyy terveenä ja että synnytys sujuu hyvin, vaikka en hevosta tunnekkaan. Olisipa kiva jos se kamerajuttu onnistuisi! Lykkyä loppuajalle!

  Tässä miun oma blogi: inskupinsku-life.blogspot.fi

  VastaaPoista