lauantai 12. tammikuuta 2013

Duracel-pupu vauhdissa

Minun "aina niin kiltti mammankultaponi" päätti järjestää kunnon shown tänään. Aloitetaan vaikka siitä, että viimeinen kuukausi on elelty niin kiltisti ja mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut omistajan hajamielisyyttä lukuunottamatta. Mutta heti kun Sonja päättää tulla viikonloppuvierailulle, niin jo muuttuu ääni kellossa!

Tavanomaisesti lähdettiin rauhalliselle "käyntilenkille", niinkuin yksin olen tässä mennytkin joka päivä sen viimeisen kuukauden. Menin itse menomatkan, mutta takaisin käännyttäessä tulin alas tarkoituksena Sonjan hypätä kyytiin.

Yritin puntata Sonjaa selkään, kun Lilla päätti purkaa kaiken energiansa kerralla ja lähtee ensin ravaamaan puoliksi puntattu Sonja selässään. Kuka nyt pääsisi siinä vaiheessa enää kyytiin - no ei kukaan. Lilla ottikin tästä sitten kaiken ilon irti ja lähti vetämään täyttä laukkaa johonkin suuntaan ei mitään. Mutta Lilla - yleensähän se pysähtyy jos joku putoaa. Siinä sitten toljotettiin, kun hevosen siluetti vain häviää kauemmas näköpiiristä ja lähdettiin tietenkin perään. Poni pysähtyi, korskahti ja jatkoi matkaansa esitellen hienoa arabiravia häntä korkealla. Hetken riehuttuaan pysähtyi ja suvaitsi odottaa keskellä autotietä toljottaen ilmeellä "mihin ihmeeseen te jäitte...?".

Kotimatka sujuikin ihan hyvin ja neiti suvaitsi jopa kävellä. Illalla duracel-pupu kakkonen taasen järjesti kunnon rodeot taas mahassa. Kuten varmaan arvaatte, meillä on ollut hyvin mielenkiintoinen päivä.

Ennen lähtöä esitettiin jopa muka väsynyttä.


Siellä se odotti. Keskellä autotietä.


Mutta ihan ehjin nahoin päästiin kotiin... Hyvä niin.

5 kommenttia:

 1. Voi kauhee ku sil on iso masu :3

  VastaaPoista
 2. Oi ei onneksi ei lähtenyt pistelemään jonnekin autojen sekaan vaan odotti teitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin makea haukotuskuva alussa, kuuraparta ja kaikki :D

   Poista
  2. Kyllä sitä aluksi kattoi, että kotiinko asti aikoo juosta. Onneksi kuitenkin pysähtyi.

   Poista