maanantai 21. tammikuuta 2013

Kenkien poisotto-operaatio

Tänään tuli kulutettua miljoona vuotta kenkien poisottoon, mutta sainpas sentään pois. Hyvä minä.

Lillahan on matala (146cm), joten oli ihan kiva etujaloista ottaa, kun ei meinannut saada sitä hevosen jalkaa omien jalkojen väliin. Lilla on myös tunnettu hirveästä nojaamisesta takajaloilla, joten kyllä siinä meinas viimein jalkoja vähän tutisuttaa, kun hevonen nojaa ihan hirmuisesti ja yrität siinä samalla kenkiä irti saada. Selityksiä selityksiä...

Lilla oli onneksi kärsivällinen, vaikka kenkien poisotossa kesti vähintään yhtä kauan, kuin normaalilla kengittäjällä koko kengittämisessä. Äidin piti kuvata, muttei kuvannutkaan, joten laitoin itse kameran pyörimään ja tein pienen videokoosteen.

Älkäähän ottako sitten videon tekstejä ihan tosissanne, ainakaan kaikkia. Videossa näkyy vain murto-osa kahden jalan kengän poisotosta ja voin kertoa, että videoista on leikattu varmaan ainakin 99% pois. Se osa sisälsi mm. säätämistä kotkausten kanssa (jos vaikka niin sanottaisiin, että meinasin alussa "avata" kotkauksia väärään suuntaan) ja loppu siitä onkin oikeastaan vain pihtien kanssa kengän löysyttämisen ja naulojen poisoton yrittämistä.


1 kommentti: