perjantai 18. tammikuuta 2013

Virtaisa poni ja juoksupyrähdyksiä

Jaa-a. Pakkanen kiristyminen on tehnyt ponista entistäkin pirteämmän tapauksen. Kävin Lillaa taluttelemassa hetken aikaa, mutta hevonen oli sitä mieltä, että se juoksee, eikä kävele. Talutusreissun jälkeen, kun vein hevosen takaisin tarhaan, se päätti pistää ranttaliksi ja veteli tarhassaan ihan innolla päästä päähän. Kyllä tuostakin paksukaisesta näköjään vielä vauhtia löytyy, hieman jopa huolettavan paljon.

Pakonomaisesti oli sitten taas lääpittävä Lillan mahaa iltatallissa puoli päivää, mitä jos jotain olisi käynyt. Hereillä maha-asukki kuitenkin näytti olevan ja jonkin verran liikuskeli mahassa. Eihän varsa mistään juoksemisesta kuole, villinä ollessaan hevonen juoksee harva se päivä ties mitä petoja pakoon ihan viimeisimmilläänkin, mutta itse nyt pelkään pienemmästäkin "muutoksesta" kaikista pahinta vaihtoehtoa. En ehkä stressaisi niin paljon, jos Lilla ei olisi sairastunut joulukuussa, mutta nyt stressaan kaksinkertaisesti entiseen verrattuna.

Tänään on muuten se päivä, kun Lillan laskettuun aikaan on tasan 90 päivää eli kolme kuukautta. Tiineyspäiviä on tähän mennessä 247. En pysy nahoissani enää, pelottaa ja jännittää yhtäaikaa. Ei uskalla toivoa mitään, koska pelkää, että käy vielä huonosti ja samaan aikaan jännittää, sujuuko kaikki hyvin.


Näin ohitetaan kuusi.Ihan pöllö poni.


Juoksupyrähdyksen jälkeen kelpasi haukotella

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)
  Ja onko siihen muka niin vähän aikaa enää :3
  Älä huoli, kyllä kaikki menee hyvin! Tsemppiä teille vikoihin 3 kuukauteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää pitkä aika (: Jos no nyt hermoilen näin paljon, en halua edes tietää, paljonko hermoilen huhtikuussa :D Ja sitä ennen, kun jännitän koko ajan sitä, ettei Lilla luo varsaansa.

   Poista
 2. Supersöpö kruisailijaheppa! :D
  (+liityin muuten lukijaksi kun on niin pitkän aikaa pitänyt..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavan lujaa kyllä veteli eilen tarhassaan :D

   Poista
 3. Ihan pöhkö Lilla! :D Sellaisia ne hevoset on :)

  VastaaPoista