sunnuntai 10. helmikuuta 2013

270pv

Enää 67 päivää laskettuun. Huhhuh, en voi edelleenkään sanoa muuta kuin että jännittää. Seuraava tavoite onkin nyt sitten 285 päivää, jolloin myöskin toivon mukaan pääsee kuvailemaan. Itsehän en osaa kuin pelätä pahinta, joten yleensä aina "tavoitteen" saavutettua huokaisen helpotuksesta ja samaan aikaan alan jännittämään, pääseekö seuraavankin 15 päivän päästä kuvaamaan. Onhan näytä kuvauspäiviä ehtinyt olemaan kuitenkin jo seitsemäntoista ja jäljellä on neljä (tai mahdollisesti yksi enemmän varsan silti ollessa normaaliaikainen), joten aika pitkälle on kuitenkin jo päästy. Kun nyt vaan ihan sinne loppuun asti päästäisiinkin.

Jos ette siis vielä tajunneet, olen yrittänyt saada Lillasta kuvia aina, kun 15 päivää on mennyt eteenpäin tiineydessä, jotta näkisi hieman, miten paljon maha on kasvanut alusta lähtien. Jos nyt sinne yli 320 päivään nyt päästään, voi toki olla, että pommitan teitä joka päivä uusilla mahakuvilla...

Lilla luuli olevansa hauska tänään kuvatessa. Seisoi oikein nätisti perus tympeä ilme naamallaan, kunnes hetken mielijohteesta kääntyi ympäri ja ravasi vähän matkan päähän ja jäi sinne seisomaan. Ei tainnu kuvaamiset oikein kiinnostaa. Pikku lenkki käytiin mahakuvausten jälkeen tekemässä ja kaviokin sai hoidon sen jälkeen. Voi että, kun saisi sen vuolijan nyt pikaisesti katsomaan.

Ehkä maailman sekavin postaus ikinä. Koittakaa ymmärtää, etten osaa enää muuta kuin luetella lukuja Lillan tiineyttä koskien, koska jännitän ihan liikaa ja lasken hysteerisesti koko ajan, milloin on kuukausi tai kaksi laskettuun, montako päivää on siihen, että varsa on normaaliaikainen, monta päivää on siihen ja siihen ja milloin varsa voi selvitä hengissä, jos syntyisi sinä ja sinä päivänä ja...

270pv

270pv

Jaa-a...

Poni lenkillä tänään (ja täynnä ruskeita lannasta tulleita läiskiä, jotka ei sitten millään lähde harjalla pois... Argh.)


7 kommenttia:

 1. Voiku ponisi on pyöristyny :3

  VastaaPoista
 2. Maha kasvaa silmissä :D ihana ku on näin aktiivinen blogi :)

  VastaaPoista
 3. On tuo Lilla jo todella pyöreä:)

  VastaaPoista
 4. Lillan katse näyttää pelottavalle tossa ekassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 5. en jaksa kirjautuuu ... Jännää et jossain vaiheessa kun päivittelet blogin kuvissa onki pieni ori/tamma varsa ! Tosi jännitävä aikaa mennään. Ihana tää blogi !

  VastaaPoista