keskiviikko 27. helmikuuta 2013

50 päivää laskettuun.


Tästäkin päivästä on kulunut jo 290 päivää (ja kyllä, miten mun pulla on ollukki noin hoikka sillon...). Viimeisestä astutuksesta, josta myös aloitetaan tiineyspäivien laskeminen, on kulunut 287 päivää. Enää olisi 50 laskettuun. 33 päivää siihen, että varsa on täysiaikainen. Mutta voihan kulua vielä lähes 80 päivää, että varsa näkee maailman. J-ä-n-n-i-t-t-ä-ä.

Olen hieman suunnitellut, mitä kaikkea hankin ja pakkaan laatikkoon karsinan viereen varsomista varten. Eläinlääkärin puhelinnumero on yksi ehdoton ainakin, mutta minulla on pitkä lista muutakin, josta teille varmaan blogissa jossain vaiheessa kerron. Mitä tavaroita/ asioita teillä on ollut varalla varsomisia varten?

6 kommenttia:

 1. Öh no meillä ei ole ollut mitään :D

  VastaaPoista
 2. Energiajuomaa ja syötävää itselle, kamera, eläinlääkärin ja keinoemovälityksen puhelinnumero, tuttipullo, desinfiointiainetta. Nämä ainakkn on ollut.

  Seuraavassa varsomisessa meillä tulee olemaan valmiina myös oksitosiinia koska tammalla on molemmissa varsomisissa ollut vaikeuksia jälkeisten irtoamisen kanssa.

  VastaaPoista
 3. ääks,muakin jännittää:D Oon rakastunut Lillaan (ja tietysti kaikkiin muihinkin tinkereihin) ja sitten se saa vielä varsan (ja tietenkin rakastan varsojakin)..Mutta tinkeri varsa..<3 Jännitän täällä sun kanssa:D

  Tsemppiä ja toivotaan että varsominen menee hyvin!:)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä varsomiseen! Itse oon kasvattanut kolme varsaa, ja aina se jännittää yhtä paljon!

  VastaaPoista
 5. puhtaita pyyhkeitä, tuttipullo, pussinsulkijoita napanuoran varalle, pinteli jälkeisten sitomiseen ja mitähän muuta.. tuttipullo ja pinteli olikin ainoat mitä tarvittiin :)

  VastaaPoista
 6. Ja näin karulta kun kuulostaakin, kannattaa varata myös jonkun hirvimiehen tms numero, jos tulee suurempia ongelmia ja ell ei ole lähellä..

  VastaaPoista