torstai 7. helmikuuta 2013

Aina saa haaveilla.

Varustekuume iski taas. Vaikka minulla on hevonen, jota ei sen kummemmin tällä hetkellä liikuteta (yleensä riimu päässä ja ilman satulaa köpötellen). Mutta pitäisihän tietenkin varsomisen jälkeen, kun taas enemmän alkaa ratsastella, hevosella olla kaikki sävysävyyn ja niin edespäin. Tällä hetkellä en ostamassa ole mitään, mutta kerron, mitä ostaisin, jos ostaisin. Halukkaat voivat laskea, paljon nämä tekisivät suurinpiirtein yhdessä ja sen jälkeen todeta, että menisi miljoona vuotta, ennenkuin saisin tuon summan kokoon.

Pikeurin Lugana housut, eikä hintaakaan "kuin" 143€, mutta laadusta saa maksaa. Mustat kävisivät hyvin kaikenväristen varusteiden kanssa, sillä nahkavarusteet ovat kuitenkin mustia myös.

BR:n kouluhuopa, ai että kävisi hyvin yhteen uusien jalustimien kanssa...

Kiefferin meksikolaiset ja vieläpä tällä hetkellä alennuksessa Horse Prossa. Tahtoisi niiiin kovasti...

Roecklinin mustat hanskat. Tämä olisi oikeasti tarpeellinen, sillä lopettaessani koulun jäi sinne maneesiin kaksi valkoista ja yksi musta ratsastushanskani (älkää edes kysykö, miten onnistuin siinä) ja nyt minulla on vain talvikäsineitä.

Eskadron Next Generation huopa, pinkkinä olisi tietenkin aivan paras.


Eskadronin perussuojat, mustana voisin haluta.

Eskadronin valtavan hieno kiiltäväpintainen kouluhuopa. Tämä on pakkohankinta, joka aivan varmasti joskus minulta löytyy.

Pyydän anteeksi kuvien pientä kokoa, mutta ne muuttuivat pikselimössöksi, jos suurensi. Kuvat ovat Horsepron nettisivuilta.

Nyt menen pesemään konin kaviota, kun sain ohjeeksi yhdeltä vuolijalta neuvoksi pestä vasemman kavion sädettä nyt aluksi mäntysuovalla. Kys. henkilö tuleekin piakkoin vuolemaan kaviot ja katsomaan vasenta sädettä, sillä kuvien perusteella ainakin epäili siinä olevan sieni-infektio, joka pitää poistaa. Tietenkin myös tulee ostaa kunnon shampoot ja öljyt tuohon kavion hoitoon, mutta nyt aluksi mäntysuovalla, kun muuta ei ole.

5 kommenttia:

 1. Teet tosi kivoja postauksia! Luen tätä blogiasi anonyyminä ja tykkään tästä aivan kauheasti... Ja muuten tosi kivoja varusteita oot löytäny:)

  VastaaPoista
 2. Onko teillä kengät jalassa? Miten olet muuten ajatellut tehdä kenkien suhteen varsomista ennen ja jälkeen, kuinka kauan ilman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät otin itse ponilta pois tammikuussa (juurikin siksi, etten näe mitään järkeä pitää sitä kengissä, kun liikutus on enemmän köpöttelyä ja ei ollut tilsakumeja, joten liukasteli enemmän silloin, vaikka oli hokit, mutta lumi kerääntyi kenkiin). Varsomisen jälkeen on varmaan ilman maximissaan siihen asti, kun varsa on vieroitettu, mutta jos kesällä alkaa kulumaan pahemmin liikutuksessa ja muutenkin, laitetaan Lillalle jo luultavammin silloin kengät takaisin.

   Poista
 3. Toivottavasti saat sienen kuriin ja hyvä että löysit vuolijan :). Kyllä se kavio aika hurjalta näytti mutta varmasti hoidolla menee paremmaksi. Onneksi monilla hevosilla (tai no onneksi ja onneksi) on näitä sieniä sun muita kaviotauteja eikä ne silti ole kipeitä.

  Kivoja varusteita löysit, ainahan on jotain mitä voisi ostaa :D.

  VastaaPoista