tiistai 12. helmikuuta 2013

Arpajaisvoittoja ja eläinlääkäreitä

Lilla sai eilen rokotuksen ja tulipa samalla ostettua matolääkkeetkin jo valmiiksi, jotta saa sitten annettua oikeaan aikaan (ivermektiiniä 1kk ennen varsomista ja varsomispäivänä. Lisäksi saatiin taas uusi mahdollinen hoito-ohje niihin Lillaa kiusaaviin vuohispunkkeihin, jos tämä nyt vihdoin auttaisi, kun vaikka mitä on jo kokeiltu. Voin sitten kertoa, mitä tällä kertaa kokeiltiin, jos tuo nyt auttaa. Jos ei sitten tämäkään, niin sitten menee jo usko ja ajattelin ehkä otattaa raapenäytteen jaloista, jos vaikka sattuisikin olemaan muuta (vuohispunkki ei näy ilmeisesti usein raapenäytteessä, koska on siellä jalan "sisällä"). Säteen sieni-infektiotakin vilkaistiin ja siihenkin saatiin uusia hoito-ohjeita, joita voi käyttää. Vielä olisi ollut kiva, jos varsan vointia olisi voinut katsoa, mutta itse en ole enää ultraamisen kannalla (en tiedä, mutta jotkin eläinlääkärit ovat sanoneet sitäkin, että ultraaminenkin saattaa edesauttaa luomisissa), eikä tuota muuten voikkaan oikein katsoa niin, että saisi varsankin hyvinvointia selville. Kyllähän sen tietää, että kantava se on, mutta olisihan se ihan kiva kuulla, miten se on kehittynyt ja muuta sellaista. No, näkeehän sen sitten, kun varsa syntyy, minkä näköinen ja kokoinen kaveri sieltä tulee.

Muistatte varmaan maininneeni, että voitin Tölttiä ja pukkilaukkaa -blogissa olleen valokuvauskilpailun. Haluamani palkinto oli jo kuitenkin ehtinyt loppua hööksistä, joten sain valita itselleni, mitä haluan pienen summan edestä. Valitsin sitten punaisen pienen varsariimun (toivottavasti sille löytyy käyttöäkin...) ja mustan riimunarun. Tavarat saapuivat postissa aikapäiviä sitten, mutta olen unohtaanut esitellä ne teille.

Tämä on se ihan minikokoinen riimu.

Tuon mustan riimunarun voitin kanssa, musta varsariimu on ollut minulla jo ennestään (jo ennen sitä kuin sain Lillan, en tiedä, miksi ihmeessä olen ostanut varsariimun :D)

3 kommenttia:

  1. Söpöjä noi riimut! (: Mulla on kans punainen varsa riimu tosin tota vähän isompi! :D Se on just myynmnissä, enkä yhtää tiiä miks oon joskus ostanu varsariimun! :D (joo ja sua kiinnosti) :DD

    VastaaPoista
  2. Vuohispunkit...aarrggh! Ne on kyllä niin ärsyttäviä, että hohhoijaa :/ Ihania noi riimut<3

    VastaaPoista