keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Hoitaja käymässä

Lillan hoitaja kävi tänään hoitamassa ponia. Laitoinkin sitten Anun pistämään Lillalle kaikenmaailman erilaisia varusteita ja parin siteenkin tekoa harjoittelemaan. Ihan mukavaa oli ja hevonen pysyi ihan kiltisti paikoillaan. Tuli laitettua satulakin ponille, kun Anu harjoitteli martingaalien ja gramaanien laittoa myös. Kaikista hulluinta tässä on kuitenkin se, että kun ennen ponin satulavyö meni kolmanneksi tai toisiksi vikoihin reikiin, nyt se menee ensimmäisiin juuri ja juuri ja ei varmaan menisi kuin ehkä kolmansiin, jos kunnolla kiristäisi (ja siinä koulusatulan vastinhihnoissa niitä reikiä kuitenkin on...).

Satula näyttää jotenkin säälittävän pieneltä, varsinkin nuo siivet, kun poni on ihan pulla.

Martingaalit (ja kyllä, tuo satulahuopa on lila, mutta kamera ei millään suostunut kuvaamaan sitä sen värisenä, kuin se on).

Suojia on jalassa.

Gramaanit.

Tälläinen taideteos :D

Vielä hienompi taideteos, ketjuside.

Häntä solmussa (tuon hännän laittaminen solmuun ei olekkaan muuten ihan helppo nakki...)

7 kommenttia:

 1. onks noi nyt ne uuet jalustimet?

  VastaaPoista
 2. voooooeeee ponisi on true pulla! xd toi satula on nii oudon näkönen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo lihonu paljonkin esimerkiksi joulukuusta, jolloin poni näytti satulan kanssa tältä; http://tinkerlilla.blogspot.fi/2012/12/turhia-lopinoita-kuvia.html
   Maha on todellakin alkanut nyt kasvaa alaspäin. Kohta varmaan roikkuu polvissa :D

   Poista
 3. haha, pulla se kyllä on:D! ei siis pahalla, mutta mahaa aika paljon, eipähän tarttis enää tapella sen asian kanssa että onkohan se tiineenä hehe. joko odotat jännityksellä varsomista (; ?

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi että toi Lilla on kyllä sulonen ! :3

  VastaaPoista