lauantai 2. helmikuuta 2013

Jäällä ratsastusta

Tänään käytiin jo aamusta ensimmäistä kertaa hevosen kanssa jäällä. Sinne ei pitkä matka ole, sillä asumme aivan järven vierellä. Lilla toki tykkäsi, kun pääsi "uusiin maisemiin". Kierrettiin muutama ympyrä jäällä ja lähdettiin sitten takaisin. Vielä välillä olen ravaillutkin pikkaisen selästä käsin ja tuli tälläkin kertaa lyhyt pätkä mentyä.

Lisäksi tietenkin piti mallata uusia jalustimia ja pukea hevonen täysiin varusteisiin ihan vain sen takia, että saan sitten tuijotella sitä. Samalla tuli huomattua, että satula todellakin näyttää kapealta ja vyö menee hyvä että ensimmäisiin reikiin. Kiristänyt en vyötä, koska en satulalla ratsasta, mutta ei sitä varmaan ihan hirveästi olisi saanut kiristettyäkään.

Haluaisitteko muuten, että hieman kirjoittaisin teille Imprinting trainingista, joka on eräänlainen varsan "käsittelytapa"? Tai ei käsittelytapa, mutta opetustyyli. En tiedä onko se sitäkään, mutta ehkä se selviäisi teille, mitä se on, jos laajemmin kertoisin siitä?

"Pieni" maha pullallani."Jotain syömistä...?"


7 kommenttia:

 1. Anteeksi, jos tämä on jo jossain kerrottu, mutta kysyn nyt kuitenkin, kun vasta liityin lukijaksi eli: meinaatko pitää varsan itselläsi, vai myydä sen jonnekkin kun se on vanhempi? Vai ootko vielä kerennyt miettimään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion pitää varsan ihan itselläni (:

   Poista
 2. Voi kun on pullea maha :D kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihanat meksikolaiset! Vitsi sopii hyvin noi pinkki/mustat Lillalle! :)

  VastaaPoista
 4. Banneris ♥
  Kurkkaathan? > http://twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista