maanantai 4. helmikuuta 2013

Poni pihassa

Lilla on ollut aina välillä "vapaana" pihassa, eli riimu päässä ja valvovien silmien alla. Eilisen ratsastuslenkin jälkeen tamma sai vähän aikaa tutkiskella paikkoja. Kovasti tosin ei kiinnostanut kylläkään mikään muu, kuin ihmiseltä toisen ihmisen luo kävely rapsuttelun kerjäämiseksi. Varsa pisti taasen ranttaliksi taas vaihteeksi ja olisi täytynyt olla aivan sokea, jos potkuja ei olisi nähnyt. Koko maha vaan hytkyi, viitisen minuuttia se jaksoi riehua, kunnes suvaitsi hiljentyä. Lillaakin näytti jo ärsyttävän ainakin ilmeestä päätellen.

Taas kerran otin videota varsan potkimisista. Ettette vaan luule, että se ei ole enää elossa. No ei vaan, aina tulee otettua videota, jos vaan kamera on kädessä, yksi tälläinen pakkomielle taas kerran. Olisi kiva myös kuulla, onko potkut yhtään voimistunut edellisiin videoihin verrattuna? Luonnossa ne ainakin ovat, mutta videolla ero ei näytä niin suurelta.

Otin tänään videon puhelimella myös meidän tämänpäiväisestä maastolenkistä selästä käsin, jos vaan suinkin saan laitettua sen koneelle, laitan sen huomenna myös tänne. Nyt en kuitenkaan enää jaksa tapella enää minkään laitteiden kanssa, kun ne eivät ikinä tunnu tykkäävän minusta..


Voisikohan tänne mennä..?

Jos nyt kuitenkin vain tyydyn tunkemaan turpani lumihankeen...
10 kommenttia:

 1. Eiks siin ollukki 3 potkua? :D tosi kiva seurata tätä lillan tiineyttä ja sitte varsaakin :) ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. HeraanJumala kun mä säikähin! Meillä on senverran vähä hidas kone, että latas tän blogin ja banerin ja sit yht' äkkiä tohon tulee lillan pää! :D Mut tosi kiva blogi ja mä sain 2 potkua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä potkuja ihan kolme on, kun tarkkaan katsoo (:

   Poista
 3. Tää on tosi kiva blogi, kun jaksat nähdä vaivaa materiaalien ja tekstien eteen

  VastaaPoista
 4. voi ku söpöö, ku tunkee vaa päät tonne lumee<3 ja oli kyl selvempii potkui. tää on mun yks iha lemppariblogi!

  VastaaPoista
 5. Ihana tää (: muute miten tai minkä koone toi sun tausta on ku siin on lillan kuva mä en saa ku se kuva toistuu :D siin?

  VastaaPoista
 6. Paljon selkeemmin näky potkut :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka söpöjä nuo potkut! Löysin blogisi juuri ja jään seuraamaan. :) Tyhmänä jotenkin oon ajatellut että hevosella ei näkyisi varsan potkut tolleen läpi. En tiedä miksi :D

  VastaaPoista