keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Videokooste

Selailin vanhoja kuvia ja videoita koneelta ja sain innostuksen ruveta väsäämään videota. Teinkin siis pienen koosteen videon muodossa Lillan kanssa eletystä ajasta, toivottavasti pidätte. Video menee hieman aikajärjestyksessä, joten kehitystä voi siitä seurailla. Jos sellaista on. No, on hevonen vähän ainakin kehittynyt, mutta paljon on vielä kehitettävää. Osa videomateriaalista, oikeastaan lähes kaikki on sellaista, jota en ennen ole julkaissut.

Muutaman kuvankin saatte piristykseksi, josko se aurinko kohta alkaisi paistaa enemmän, lumet sulaisi ja tulisi kesä. Sekä Lillan varsa syntyisi (terveenä toivon mukaan) ja pääsisi taas aloittamaan treenailua. Sitä odotellessa.

Pomppuponi

Tervetuloa vain kevät - odotamme sinua jo kera jalka- ja mahakarvojen.

Pomppuponi 2

7 kommenttia:

 1. Kivat noi jalat :DDDDD

  VastaaPoista
 2. Hih, en oo ikinä nähnyt kellään hevosella noin kuraisia jalkoja ja masua kuin Lillalla pitkine karvoineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään - ennen viime huhtikuuta : D

   Poista
 3. Kaveri vähän vinkkasi tästä blogista ja suoraan lukijaksi ! <3 :>
  Ihana blogi ja kuvat ja kaikki!

  VastaaPoista
 4. kehitystä on kyllä tullu ainakin siinä mielessä, että lilla menee ilmansatulaa pätkissä kivasti pyöreenä ja liikkuu muutenkin kivasti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menisi varmaan satulankin kanssa, mutta en ole käyttänyt sitä marraskuun jälkeen, kun poni on "vähän" paisunut : D Mukavan harppauksen on kyllä koulupuolen kehityksessä tehnyt syksyllä, kun ei tullut juuri muuta kuin väännettyä sitä koulua. Ja kovasti odotan, että pääsisi jatkamaan : D

   Poista