torstai 21. maaliskuuta 2013

Ihanaa, kevät tulee!

Hetken aikaa huvikseni ennen karsinaan menoa aamulla katselin salaa ponia valvontakameran kautta. Katseleminen loppui kuitenkin siihen, kun näyttö pimeni. Jaa-a. Televisio toimi edelleen, mutta valvontakameran vastaanotin ei sanonut enää mitään. Mitäköhän sitä nytten tekisi. Hyviä ideoita? Ripustan riippukeinun ylös Lillan karsinaan ja nukun siellä?

Jos kameraa ei saa toimimaan, niin sitten varmaan täytyy tehdä joku hieno aukko karsinaan vaikka varustehuoneesta - seinän toisella puolella kun se kuitenkin on. Sitten on vahdittava siitä. Olisihan se valvontakamera ollut paljon hienompi juttu, ettei olisi tarvinnut raahautua sängystä ylös monta kertaa yössä (puolen tunnin välein), mutta jos tekniset laitteet eivät tykkää minusta, niin ne eivät sitten tykkää. Mur.

Tänään on muuten näyttänyt olevan mukavan kirkasta ja aurinko paistanut. Lillakin on tykännyt paistatella päivää tarhassaan. Pienellä aamulenkilläkin ehdittiin jo käydä ja mahakuvia tuli otettua. Tuntuu, että maha on valahtanut ihan alas, kun jos katsotte edestä päin otettua kuvaa, maha roikkuu vielä viisi senttiä etujalkojen välin alapuolella.

Alahuuli roikkui...

Ja melkein ihan nukahti!

Piti ravistella harja takaisin sotkuun, kun nätisti sen laitoin... 
 
Maha 308vrk

308vrk

Tuli otettua taas uusi varsan potkuvideo. Kerrankin sain videon kunnon sarjatulituksesta! Nykyään potkimiset meinaa ollakkin tuollaisia, että hetken potkii hirveästi ja sitten lopettaa taas kokonaan. Kenen mielestä myllää tuolla mahassa hurrjjan kovasti? Minun mielestäni ainakin!

17 kommenttia:

 1. Kyllähän se siellä myllyää ihan hurrjasti:D! Mahdottoman nopeesti aika mennyt! Kauan on enää laskettuun aikaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin (: Lasketun ajan saat tietoon, kun menet joko tiineys-sivulle ja luet sen "esittelytekstin" tai sitten luet tuon "Tervetuloa" tekstin blogin oikeasta reunasta ylhäältä. Ihan oikealta ylhäältä tai aivan blogin alareunasta saat selville myös, montako päivää on enää jäljellä laskettuun, ne päivittyvät automaattisesti.

   Poista
 2. Mahtaakohan tuolla mylläämisellä kestää laskettuun päivään asti? ;))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Sitä se on kyllä aina välillä. Taitaa ärsyttää jo, kun alkaa tila käymään ahtaaksi : D

   Poista
 4. Ihana tuo eka kuva ! :3 Ja kyllähän se siellä aika paljon myllertää, innolla odotan täälläkin minkä näkönen varsasta tulee ja toivottavasti kaikki menee hyvin ! :--)

  VastaaPoista
 5. Onko sulla vielä myynnissä se vihreä setti? Satulahuopa ja pintelit. Jos on niin laitatko s-postia mulle, oisin kiinnostunut. Krista96a@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. ''Varsallahan oli ihan kunnon disko pystyssä'' :)
  Toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. http://www.sukuposti.net/kuva/nayta/kuva/646116

  Löysin lillan ihan sattumalta sukupostista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tuolla Lillan esittelysivulla on myös linkki Lillan sukupostisivulle ;)

   Poista
 8. Vähän aikaa ennen varsomistahan varsa lopettaa "mylläämisen" sitten kokonaan, kun ei oikein ole tilaa enää liikkua :) Tosin sitten tuntee taas liikkeitä kun varsa alkaa kääntyä varsomista varten, mutta ne liikehdinnät erottaa normi potkimisesta:D Tsemppiä teille loppu kantavuuteen, teillä on jännittävät ajat edessä ;)

  VastaaPoista
 9. Voisin veikata et tulee orivarsa videon perusteella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orivarsa tulee tuloksena melkein kaikista tälläisistä "testeistäkin". Ja on yksi tuttu, joka on ihan satavarma, että ori tulee : D Mulle on ihan sama kumpi, kunhan terve ;)

   Poista
 10. Kylläpäs se myllääkin.. Vaikuttaa orilta :D

  VastaaPoista
 11. Ohhoh, kylläpäs se myllääkin.. Vaikuttaa kyllä orilta :D

  VastaaPoista