maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ponin harjausoperaatio.

Tänään päätin harjata ponin todellakin perusteellisesti. Karvoja oli sitten joka paikassa, naamassa, takissa, huivissa, suussa... Niin kauan tuli harjattua, että karvoja ei ihan niin paljon enää irronnut. Muutaman päivän päästä saa varmaan tehdä saman uudestaan. Harjaaminen on ihan mukavaa, kun tulee aloitettua se. Yleensä vaan tulee tehtyä perusharjaus ennen liikutusta ja aamulla ja illalla nopea läpikäynti.

Vielä on tullut kevyesti selästä käsin käveltyä hieman. Virtaa tuntuu kyllä usein riittävän vaikka muille jakaa... Saa nähdä, milloin siirryn ihan kokonaan talutuslinjalle. Varmaan aika piakkoin, kun onhan nyt kuitenkin jo 305 tiineyspäivää. Laskettuun 32pv ja täysiaikaiseen varsaan 15pv...

Huomenna ajattelin ehkäpä tehdä postausta, miten siivoan karsinan (ah, miten mielenkiintoista) ja jossain vaiheessa toteuttaa postauksen omasta "tallivaatehuoneesta" ja esitellä teille omia ratsastuskamppeitani. Taas pari erikoispostauksen tapausta siis tiedossa. Saa nähdä, mitä sen jälkeen keksin, kun aika monenlaista erikoispostausta on tullut tehtyä.

Pieni suuri massu

Harjasin ponin..

Osaa se ollakkin iso.

Nisätkin tuli kuvattua. Onhan nekin täyttyny, mutta ei täpösen täynnä näytä olevan.

2 kommenttia:

  1. Paljon karvaa lähtenyt Lillasta,milloin Lillan pitäisi varsoa ? :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rullaat sivun joko ihan alas ja luet sieltä tai rullaat ylös ja katsot oikealle. Kummassakin paikassa lukee, kuinka monta päivää on jäljellä. Jos haluat tietää lasketun ajan, luet "Tervetuloa!" -tekstin alapuolelta, sieltä löytyy (:

      Poista