sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Valvontakameran asennusta.

Tänään saatiin asennettua valvontakamera. Aluksi testattiin sitä sisällä ja toimi ihan hyvin. Mentiimpä siirtämään kamera sitten suoraan karsinaan ja jätettiin vastaanotin sisälle. No eipä toiminut enää. Ravattiin hetkin edestakaisin talossa ja karsinassa - talossa toimi kyllä, muttei karsinassa. Karsina sijaitsee rakennuksessa, jossa on lämmintäkin tilaa, joten koitettiin siirtää vastaanotin sitten varustehuoneeseen ja kamera pidettiin karsinassa. Hetken tappelun jälkeen saatiin kaikki toimimaan - hyvä niin! Joudun vain nukkumaan varustehuoneessa, mutta väliäkö sillä. Hieman ahdasta voi kyllä tulla, mutta...

Hieman kuva meinaa olla liian "lähellä", ettei karsina näy kokonaan, mutta paremminkaan tuota ei saanut. Kyllä siitä nyt ehkä selvän saa, onko hevonen levoton tai onko siellä se kaksi vai yksi hevosta. Äänetkin kuuluu, mutta niille ei niin varmaan tarvetta ole. Olisin halunnut lähettää myös teille lukijoille reaaliajassa kuvaa, mutta koska kamera ei ollut IP-kamera, se ei taida onnistua. Saatte kuitenkin varsomisvideon jälkikäteen, jos saan sen videolle, tai löydän kamerasta sellaisen jutun, että se tallentaa myös, jotta kuvaa voi katsoa jälkikäteen.

Kameran kuvaa.

Siellä se on nurkassa.

Tuleva nukkumispaikkani - varustehuone.

Pulla syö iltaruokaansa. Onhan se jo aika iso...

22 kommenttia:

 1. vooi lilla on vaa niin söpö:) oon ollu sun blogin lukija jo jonkin aikaa ja tykkäään! luen aina joka postauksen ;)

  VastaaPoista
 2. Onko lilla nyt siis teillä kotona vai siellä oppisopimuspaikassa, kun toi varustehuone näyttää samalta, kun teijän :o?

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla kaikki Lillan tavaroita tossa nukkumispaikkakuvassa?:D ehkä sä oot iiihan vähän hamstrannut :)) hyvä vaan ;) tosi jännää seurata Lillan tiineyttä... Me voidaan jännittää sun puolesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne Lillan tavaroita (: Joo, ihan vähän olen hamstrannut : DD

   Poista
 4. Oi että vähänkö siisti varustehuone! :D

  http://inskupinsku-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Miksi siirsit lillan taas?

  VastaaPoista
 6. Millon lilla siirettiin takas teidän kotiin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillan siirro(i)sta en halua sen enempää kommentoida.

   Poista
 7. onks lillalla kamuli teillä kotona vai yksinkö majailee? voi miten pullea se tosiaan jo on! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tällä hetkellä kavereita meillä kotona, joka on sinänsä harmillista. Varsaakaan ei niin voi kaveriksi laskea... Onhan se kuitenkin aika pulla jo! (:

   Poista
 8. Voisitko jossain vaiheessa tehä koko tallista ja varustehuoneesta esittelypostauksen?:)

  VastaaPoista
 9. Ihanan siisti varustehuone. :) Meillekin.. Jännittävä nähdä millainen pikkuinen sieltä syntyykään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän (: Onhan sitä jo moneen kertaan mietitty, minkälainen varsa sieltä tupsahtaa. Olen jotenkin mieltynyt mustaan ja täytyy sanoa, että hetki kyllä täytyy katsoa, jos sieltä kirjava tulee, koska en osaa sitten millään edes kuvitella varsaa kirjavana :D

   Poista
 10. Hyvä idea asentaa valvontakamera talliin. Meille pitäisi myös hankkia jonkunlainen valvontakamera koko tallin alueelle. Saako udella mistä hankit tuon teidän valvontakameran? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera tuli käytettynä meille (: Tuollahan se vieläkin karsinan nurkassa on, hyvähän siitä on hevosta välillä seurata ja esim. sairastapauksissakin tuo on kätevä, että voi seurata hevosen vointia kamerankin kautta.

   Poista