sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Aitatolppia maahan!

Tänään pystytin ensimmäiset tolpat maahan. Tulevasta tarhasta täytyy kuitenkin raivata kiviä pois, sillä niitä on metsänreunassa tajuttoman paljon. Myöskin ilmeisesti lentopalloverkon tai jonkun vastaavan tolpat on tarha-alueella, ne täytyy myös ottaa pois, samoin puskia niiden vierestä. Alueella on pieni alue ruohikkoa ja loput metsää. Tästä tulee ainakin ympärivuotinen aitaus, saa nähdä mihin muualle sellaisia rakennetaan. Kesällä tietenkin voi tehdä sähköaitoja ja siirrellä niitä sitä mukaa kun hevoset syö ruohon edelliseltä alueelta. Niin voi antaa toisen alueen taas kasvaa välissä.

Lilla on voinut nyt todella hyvin, ken tietää mikä sillä oli kun lämpöä nosti. Oli silloinkin pirteä kuitenkin, ihme tapaus kyllä. No mutta onneksi ei näyttänyt olevan mitään hirveää. Tuli taas kuvailtua varsaa paljon ja tässä kuvia tältä päivältä. Orinomistajakin kävi Lahjaa tänään katsomassa.

"Voiko tätä syödä?" No ei.
9 kommenttia:

 1. On se Lahja vaan niin söpö!!! <3

  ~Vilzu

  VastaaPoista
 2. Mitä haluisit lahjasta tulevan? Koulukenttien kisaratsu vai..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuskin siitä mitään kansallisen tason kouluratsua tulee :DD Tavallinen harrasteratsu, ehkä pikkukisoihin.

   Poista
 3. En tiedä kyllä mitään noin kaunista kun Lahjan pienet säihkysilmät <3 onko siis molemmat silmät herat? Kun tuo tummemman puolen silmä ei näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa toisessa on kaks sellasta ihan vaaleensinistä täplää ja muuten se on sellanen jännän siniharmaa. Saa nähä, muuttuuko vielä ruskeaksi vai jääkö tollaiseksi oudoksi :D

   Poista
 4. Ihana, täytyy taas kerran sanoa... :D Meidänkin tamma varsoi, viimeyönä neljän aikoihin :) Punarautias merkitön tamma... :D Harmi vaan etten pääse pitkään aikaan katsomaan, kun asuu 5 tunnin ajomatkan päässä..

  VastaaPoista
 5. Kannattasko hei oottaa että routa sulaa enneku tunget niitä tolppia maahan. ei tuu kauaa pysymään..

  VastaaPoista
 6. Ei kannata antaa ton varsan pomppia pystyyn, koska siitä voi tulla sille isona tapa, jolla voi olla ikävät seuraukset.
  Hyvä blogi sulla muuten oon ihan koukussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se saa vapaana riehua ja leikkiä miten lystää, en minä sitä rupea kieltämään, etteikö saisi leikkiä, varsan elämäänhän se kuuluu (: Se vaan, että jos tarhaan menee, niin päälle ei saa tulla riehuessaan.

   Poista