lauantai 13. huhtikuuta 2013

Bannerikilpailu.

Lupailin järjestellä bannerikilpailua varsan syntymän jälkeen, joten nyt laitan sen pystyyn. Tarkoituksena on, että te lukijat tai muuten vain blogia seuranneet saatte väsätä meille banneriehdokkaita, jos vain löytyy innostusta ja halua. Itselläni menee (taas vaihteeksi..) hermot, kun en saa mitään aikaiseksi, joten koittakaapas te! Jos kovin innostutte, saatte väsätä taustaakin blogiin.

No mutta, ehkä haluatte tietää, mitä toivon bannerilta? Ensinnäkin, otsikko. Sehän ei voi olla nyt Tinkertamman elämää, kun noita veijareita on kaksi. Sain mielestäni kivan ehdotuksen anonyymiltä blogin nimeksi, joka on Tyttöset kuin Tähtöset. Ja kyllä, siinä tulee olemaan blogin uusi nimi ja tämä tulisi siis banneriin. Blogin osoite ei muutu mihinkään, sitä ei tarvitse pelätä.

Toiseksi, toivon bannerista keväistä. Varsasta ei nyt ole sattuneesta syystä kuin lumitaustaisia tai karsinakuvia, mutta ehkä te osaatte jotain väsätä? Ei jookos turkoosia enää? Lopen kyllästynyt siihen :D Lisäksi toivon bannerista läpinäkyvää. Ehkä osaatte näillä neuvoilla jotain väsätä? Blogin leveys on 1180px, mutta kuten huomaatte, nykyinenkään banneri ei ole koko blogin levyinen. "Palkintona" on taasen kerran se, että esittelen parhaan bannerin, se saattaa päästä blogin banneriksi ja esittelen myös bannerin tekijän blogin. Valmiit bannerit voi lähetellä osoitteeseen iida_rajala@hotmail.com.

Laittelen tähän muutamia kolme kappaletta kuvia ehdotukseksi banneriin, mutta saatte etsiä itsekkin lisää kuvia blogin syövereistä.

 
 

12 kommenttia:

 1. Itse haluaisin osallistua tähän bannerikilpailuun ! Vaikka en voittoa tavoittelekkaan, mutta ihan mielenkiinnosta voisin tehdä (:

  VastaaPoista
 2. Ihana toi keskimmäinen kuva!


  Siirjamari.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ei ole omaa käyttäjää mutta kiiinnostaisi tehdä banneri. Millä sellaisen voi tehdä? (ohjelmalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimpillä olen itse väsäillyt aina (:

   Poista
 4. Hei, voi kiitos Iida, olen ihan otettu! :) Ihanaa että mun ehdotuksesta tuli bligin nimi! :) Kiitos, ja tottahan se on, teillä on oikeita tähtösiä siellä!
  -Ella (P.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään perus "tinkertamojen elämää" tms. ei enää natsannut niin, kun aika monen blogin nimi on juurikin "x:n elämää" :DD Siksi tuo Tyttöset kuin tähtöset oli oikein mukavan erilainen ;)

   Poista
 5. Tuo sähköposti ei toim mulla. Se valittaa et semmosta ei oo olemassa. Voitko antaa toisen säpö osoitteen jotta saisin bannerin lähetettyä.

  -Mari

  VastaaPoista
 6. Voisin osallistua, alan väsäillä sitä jo tänään illalla, luultavasti lähettelen sitten tiistaina! (:

  VastaaPoista
 7. Haittaako jos tausta ei ole läpinäkyvä? En nimittäi osaa tehdä läpinäkyvää :D

  VastaaPoista
 8. lähetin sulla jo oman ehdotukseni :)

  VastaaPoista
 9. IIk, en vastaa ylläolevaan. Eksyin blogiisi ja näin varsasi kuvia! Aivan liian ihania kuvia, oikea touhutiina, IHANA! Nyt tuli varsakuume ♥

  VastaaPoista