lauantai 27. huhtikuuta 2013

Harjakassien sisältöä

Esittelen teille tänään Lillan ja Lahjan harjakassien sisällön. Kummallakin on omansa, Lahjalla tällä hetkellä aika pieni, mutta eihän se itsekkän ole kovin suuri.


Tässä on Lahjan harjakassi ja sen sisältö. Siltä löytyy sieltä pyyhe, kaksi piikkisukaa, helosania, pölyharja, kaksi pehmeä harjaa, kova harja, pari kaviokoukkua, tuollainen pesuhanska/ hierontakäsine mikä lie ja pesusieni. Itse tietysti pidän eniten kaikesta turkoosista tuossa, sillä Lahjan "väri" on se.


 
Lillan harjakassista löytyy pinkkiä ja lilaa - harmi vain säilytyskassi on "väärän värinen". Lillan harjoihin kuuluu kaksi piikkisukaa, harjakampa, danyharja, pari kovaa harjaa, kaviokoukku, sekä pehmeä- ja pölyharja. Näiden lisäksi kassissa on myös jalkoihin/ kavioihin shampoo ja kavioihin hoitoöljy. Näillä pesen/ öljyän Lillan säteet ja shampoolla pesen myös jalat, joissa on siis vuohispunkkeja. Ainakin näyttää siltä, että kaikki ruvet on jaloista lähtenyt irtoilemaan ja paikalla, jossa oli ennen tahmeaa valkoista rupea on nyt vain karvaton kohta. Saa nähdä, lähteekö punkit kokonaan tuolla shampoolla vai ei. Sen verran niiden kanssa on kyllä jo ehtinyt tapella, että saisivat luvan häipyä.

Kaikista eniten pidän näin karvanlähtöaikaan tuosta pienestä piikkisuasta. Se on sopivan pieni, ettei tarvitse harjata kovin kauaa, kun se on sen verran täynnä karvoja, että ne ovat helppo irroittaa. Isompaan menee aina hermot, kun karvat takertuu liiaksi piikkeihin ja sitten saat viisi minuuttia irroittaa niitä harjasta. Lillalla on nyt myös ollut Helosan Sol rasvaa kassissa, mutta se jäi kuvista pois. Kummallakin hevosella on vaalea turpa, niin olen välillä tuota rasvaa laitellut, ettei nenät pala.

Tässä vielä kuvia tästä päivästä Lahjasta. Yhdessä vaiheessa varsa veti aitauksissa niin lujaa pierupukkilaukkaa, että meinasi törmätä aitoihin, mutta taas kerran ylläri ei silloin ollut kameraa.
10 kommenttia:

 1. Ihanan värinen toi Lahjan harjakassi :)
  Eikä ihana Lahja tossa kuvassa missä kaikki jalat ilmassa!! :')

  VastaaPoista
 2. Ihania kuva! Lahja oli aivan liian sulonen! <3 <3 <3 <3 <3!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva väri toi Lahjan kassi. Ihanaaa varsuli<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 4. Tuo varsa on ihan syötävän söpö :3

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä Lahjan "väri" turkoosi. <3<3 uui se Lahja vaan on söpö!!!<3

  VastaaPoista
 6. Lahjan harjat on ihanan värisiä! Mun lempiväri onkin turkoosi ;). Lahja ja emänsä ovat kyllä todella suloisia :3 <3

  VastaaPoista
 7. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti kun tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 8. Hei, mitä shampoota on toi millä peset jalkoja? Mullakin tinker jolla takasissa n. 10cm korkeat pitkittäiset "ruvet"(alkaa vuohiskuopan yläpuolelta), etusissa polven korkeudella ns. pyöreät "rupikohdat". Ollut oikeastaan aina.. Aikoinaan rivillä ollut jalat polvia myöten.. Ja se on juuri sellaista valkoista(jopa kellertävää) hilsemäistä ihossa kiinni olevaa. Ja karvat ei niillä kohdin kasva.. Kokeillut olen vaikka mitä, mm. pihkasalvaa, rikki öljy seosta, malasebiä, betadine hauteita + kaiken maailman rasvoja.. Hunajaa viimeisimpänä. Kauratonta ruokaa kokeiltiin ja kivennäisten myös jätettiin pois.. Ei tuntunut olevan vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuskin on riviä vaan juurikin tuota vuohispunkkivaivaa.

   Meillä on kokeiltu myös Noromectin Pour valeluliuosta (on siis ivermektiiniä) selkään ja jalkojen ympäri laitettuna, joka auttaa joillakin, toisilla ei.

   Shampoo, millä pesin jalkoja oli Pioneerin shampoota ja öljy myös. Siitä ei ollut meille kuitenkaan muuta hyötyä kuin se, että ruvet alkoivat lähtemään, mutta vaikka kuinka kauan jatkoit, muuta ei tapahtunut ja heti kun lopetit, ruvet tuli takaisin.

   Seuraavaksi meillä olisi tarkoitus kokeilla tuota rikki-öljyseosta. Meilläkin on kokeiltu kauratonta ruokintaa (jotkut sanovat, että pellavakaan ei ole hyväksi), malasebia, rasvausta ja lämppäreitä yöksi, jotain rikkijuttua suun kautta syötettynä, frontlinea, karvojen ajelua (_en_ suosittele! Voi vaan pahentaa, kun iho joutuu yht´äkkiä ilman kanssa tekemisiin) jne. jne.

   Meillä on vain etujalkojen polvitaipeessa näkyvästi, mutta kaikki jalat kutisee, jos ei hoida millään. Noromectin Pour on meillä ehkä eniten auttanut.

   Poista