tiistai 2. huhtikuuta 2013

Muistakaahan vielä uudetkin lukijat...

...osallistua tähän, ennenkuin päättyy. Elikkä mars mars osallistumaan arvontaan ennen varsan syntymää, kaikki jotka eivät ole vielä osallistuneet!

Teille taisi selvitäkkin jo, että edelleen pulla on pysynyt pullana. Tänään koitti vihdoin se päivä - nimittäin 320vrk. Nyt syntyessään varsa olisi jo aivan normaaliaikainen. Huh. Seitsemäntoista päivää olisi vielä laskettuun, mutta itselläni on ainakin sellainen kutina, ettei ihan sinne asti mene.

Toissapäivänä poni nukkui taas välillä makuullaan karsinassa, tällä kertaa ei sentään keksinyt alkaa ähkimään, vaan makasi ihan reporankana. Taitaa tuotakin vähän väsyttää. Viimeyönäkin taisi käväistä makuulla, sillä ponissa oli olkia aamulla, mutta en sitä nähnyt, kun heräsin edelleen vain tunnin välein. Nyt täytyy alkaa varmaan tehostamaan valvontaa ja laittaa puolen tunnin välein herätys... Sitten varmaan 20 minuutin välein, jos alkaa siltä näyttää, että varsoo ihan oikeasti seuraavana yönä (luultavasti sitten en malta nukkua ollenkaan, vaikka väsyttäisi kuinka...) Olisi jo se päivä, kun varsa tulee maailmaan (terveenä..), niin ei tarvitsisi enää niin kovasti stressata kaikkea. Ja näkisi, minkälainen ilmestys sieltä tulee.


320vrk Mä tiedän toi valo...

6 kommenttia:

  1. Varmaan ihan hullun stressaavaa toi venaaminen :D

    VastaaPoista
  2. Se odotus on kamalaa :D "Meidän" tallille tulee muuten yks poni samasta paikasta missä Gipsy asuu :) Oli varmaan uber tärkee tieto :D

    VastaaPoista