perjantai 24. toukokuuta 2013

Kaikkea pitää haistaa ja ennenkaikkea maistaa!

Tänään tuli jatkettua hieman lauta-aitaa ja kiinnitettyä toiseen aidan pätkään eristeitä. Laiskuus on niiden suhteen meinannut iskeä ja aidat oli varmaan kaksi viikkoa ilman mitään edistymistä. Jospa saisi pikkuhiljaa lauta-aitaa valmiiksi, puolet siitä on suurinpiirtein tehtynä (lukuunottamatta vielä siihenkin eristeiden ja lankojen laitto), niin saisi hepat sinnekkin välillä.

Lahjalla on joku ihme himo hiekkaan. Ei nyt koko ajan, mutta välillä tuota sää hätistellä hiekkakasoilta pois, kun tyyppi menee tunkemaan suunsa täyteen sitä. Ei kovin kiva tapa, eikä kyllä mikään hirveän turvallinenkaan. Onneksi Lahja nyt ei sentäs multaa kaiva tarhasta, mutta hevosten ollessa pihalla saa tuota kakaraa vahtia silmä tarkkana, ettei vain lähde kohta hiekat parempiin suihin. Tai orvokit. Tai pressu. Tai joku muu kiinnostavampi, kuin ruoho. On Lahja kyllä sellainen touhottaja. Mutta onhan sen kanssa mukava touhuta. Tosin meinaa välillä usko ihan loppua, kun Lahja yrittää sen kymmenen kertaa kaikkia asioita (esim. palata syömään niitä orvokkeja tms.) ennenkuin uskoo, että niihin ei nyt yksinkertaisesti kosketa. Mutta sellaisiahan ne varsat on ;) Kun nyt vaan ei jättäisi tavaksi tuota hiekan tunkemista suuhunsa.

Tänään kävin Lillan kanssa kevyellä maastolenkillä ja äidillä oli Lahja narussa, koska mentiin hiekkatiellä. Varsa kulki hyvin mukana. Huomenna tuleekin Lillan entinen vuokraaja otattamaan rippikuvia Lillan ja varsun kanssa. Siihen asti siis.

Nukkumatauko.

Iiks, äiti liikahti, mihin se menee?

Jaa, ei mihinkään -> uudestaan nukkumaan!

Mitä sä tuijotat kun nukun?

Krooh pyyh..

Unien jälkeen ruokatauolle.

2 kommenttia: