lauantai 25. toukokuuta 2013

Kuvauspäivä

Tänään meillä tuli käymään Laura otattamassa rippikuvia. Laura on siis Lillan entinen vuokraaja, jos jotakuta jäi mietityttämään, miksi joku haluaa Lillan kanssa ottaa rippikuvansa. Edellä mainitusta syystä kummatkin konimukset saivat tänään aamulla pesun ja kunnon harjauksen. Lahja oli tälläkin kertaa kiltisti, vaikkakin jalkojen pesussa meinasi alkaa jo kärsivällisyys loppumaan, kun ei enää olisi jaksanut olla paikoillaan. Pariin kertaan yritettiin myös tunkea syliin, mutta muutaman huonoksi jääneen yrityksen jälkeen ei enää yrittänyt.

Pesun jälkeen kumpikin sai hieman kiillotussuihketta karvaan ja sitten oltiin valmiita kuvauksiin! Tuli muunmuassa rämmittyä koivikossa ja otettua monesta eri paikasta kuvia. Alla neljä ensimmäistä minun ottamia kuvia, loput Lauran isän. Lauran blogista löytyy myös näitä kuvia.

Lahja pesulla.

9 kommenttia:

 1. Oi, onpa kauniita kuvia ♥ Lilla on hieno mamma ;)♥

  VastaaPoista
 2. kaunis tyttö toi laura ja ihania hevosia ! :)

  VastaaPoista
 3. en tajuu miks et voi vastaa kommentteihin ees kiitos?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tapana vastata kommentteihin vasta jälkikäteen ja silloinkin riippuen jaksamisesta - joskus vastaan kaikkiin kommentteihin, joskus vain sellaisiin, johon on jotain kommentoitavaa/ kommentoija on kysynyt jotain. Jos ärsyttää, etten vastaa kaikkiin kommentteihin aina, ei ole pakko kommentoida tai lukea blogia, minunhan blogi tämä on ja minun päätettävissä miten teen (:

   Poista
  2. Vinkkinä vielä se, että jos toivoo vastausta kommenttiinsa, sen saa varmasti jos kysyy jotain ja luultavammin silloinkin jos kirjoittaa hieman pidemmän kommentin (: Kuitenkaan jokaiseen "Ihana" tms. kommenttiin en ole aina jaksanut vastailla.

   Poista
 4. Ihana mekko ja kivoja kuvia :)
  teetkö muuten joskus jotain videopostausta yms ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä te lukijat haluaisitte videopostausta? Välillä teen videoita Lahjasta ja Lillasta, mutta jos on jotain ideaa, mistä erityisesti haluaa videopostauksen, voi sitä ehdottaa. Sen kuitenkin sanon, että olen aika kehno puhumaan kameralle, mutta tallivideopostaus on tulossa kun kaikki saadaan valmiiksi (:

   Poista
  2. Ratsastusreissusta tms, =D

   Poista