keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Liikutuskuulumisia ja kuvia

Tänään muuteltiin hieman sähköaitaa, että hevoset saavat syötäväkseen vihreää, kun edellinen kohta oli jo koluttu tyhjäksi. Lahja valloitti heti uudessa osassa olevan multakasakukkulan, jonka päällä kasvaa ruohoa ja nokkosia. Varsa myös päätti oikein pitkään hieroa päätään nokkospuskiin. Mikä idea?

Lilla sai liikkua tänään aika kevyesti kentällä. Menin harjoitusta, että tulin pituushalkaisijan ja tein keskivaiheilla kaksi volttia kumpaankin suuntaan. Tätä tuli tehtyä sekä ravissa, että laukassa. Lilla meni harjoituksen todella hienosti laukassa, ei varmaan ikinä mennyt niin hyvin. Tai sitten vain en muista, kun puoleen vuoteen ei sellaisia harjoituksia ole liiemmin tullut tehtyä.

Tämän harjoituksen lisäksi tuli vähän aikaa harjoiteltua avo- ja sulkutaivutuksia käynnissä. Lilla on alkanut tajuamaan sulkutaivutuksenkin idean. Kuitenkin meidän taivutukset on sellaista harjoittelua vain, ne eivät läheskään muistuta kouluradalla mentäviä taivutuksia, ehei! Siihen olisi pitkä matka ja voi olla että ei ikinä saavutettaisikaan "hienompia" versioita niistä.

Lopussa menin isoja ympyröitä ravissa ja laukassa, jonka jälkeen tuli mentyä pururatalenkki käynnissä vapain ohjin. Lopussa viskasin suitsetkin mäkeen (okei, ei kirjaimellisesti, otin ne käsiini), sillä ajattelin, että hevosen on mukavampi kävellä ilman ylimääräisiä härpäkkeitä päässä.


Vastaus niille, jotka miettivät, mitä Lahja tekee Lillan ratsastuksen aikana...

Ikuisuusongelma nimeltään könötys.Siis hui niin jännittäviä lintuja näkyi järvellä.

2 kommenttia: