sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Liikutuskuvia

 Tässä muutama kuva Lillan liikutuksesta. Se on saanut liikkua kevyesti nyt joka päivä, joko taluttaen tai sitten ratsain, jolloin olen mennyt yleensä käynti/ ravi tai sitten kaikkia askellajeja jonkun verran. Kovin rankasti ei olla vielä kuitenkaan menty. Varsa juoksee yleensä mukana ja rauhoittuu sitten kentän laidoille tutkimaan kaikkea ihmeellistä. Lahja on kuitenkin keksinyt jotai todella rasittavaa, sillä tallin lähettyvillä on hiekkakasa, johon se menee heti, kun silmä välttää tunkemaan suunsa täyteen hiekkaa ja kuopimaan kasaa. Ei se kuopiminen, mutta se, että ei nyt mielellään saisi sitä hiekkaa niin syödä. Melkein aina saa häätää kasalta pois, jos on pihassa "vapaana". Toivottavasti tuo nyt viisastuisi ja tajuaisi, ettei hiekkakasan hiekkaa ole järkevää syödä, sillä nimittäin ei ole aina niin hyvät seuraukset. 

8 kommenttia:

 1. Lilla liikkuu komeesti tossa ekassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 2. Jalleen kerran ihania kuvia, etenkin tuo kolmas kun Lahja juoksee tuolla takana! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä miettisin jo että lahja olis ollu jossain tallissa oottamassa kun ei kuvissa näkyny :) mut ihania molemmat ponit ;)

   Poista
 3. Toisiks alin kuva on super ihana<3
  Lahja takana♥

  VastaaPoista
 4. Eikö tossa kentässä oo enää aitoja? ;)
  ~Vilzu

  VastaaPoista
 5. Toi toka vika kuva on niin paras, ku lahja laukkailee siel taustal :) Mut hyvin ratsastat Lillaa.

  VastaaPoista
 6. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4024588&t=4024588

  Käy tsekkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tuota keskustelua seuraillutkin ;) Antaa niiden väitellä siellä jos haluavat, taitaa aloittajaa ärsyttää, kun kukaan ei ole ollut hänen kanssaan samaa mieltä :DD

   Poista