tiistai 21. toukokuuta 2013

Liikutuskuvia

Tänään tuli haettua lisää aitalankaa ja eristeitä. Tolppiakin vielä tarvitsee noin miljoona ja jossain vaiheessa on ostettava talvilankaa, sillä osa ympärivuotisista aidoista tulee olemaan sähköaitoja. Niissä on joku eri systeemi, koska maa on talvisin jäässä, joten "tavallisen"sähköaidan idealla ei sähkö aidoissa kulje. Samalla mukaan tarttui Lahjalle vaaleansininen kova harja ja Lillalle lila pehmeä harja. Lopussa meinattiin äidin kanssa unohtaa se, mitä alunperin mentiin hakemaan, eli puru. Muistettiin sekin sitten onneksi.

Lillan liikutin tänään kevyesti, käytiin pikkaisen maastossa ja hetki mentiin kentällä siirtymisiä ja voltteja. Lahja kulki mukana ja tutki taas metsässä kaikki kiinnostavat risut sun muut. Ja sai hulluuskohtauksia.

Hevoset sai olla myös pihassa syömässä vihreää ruohoa. Lahja tuli talon edustalle ja koitti taas mennä syömään orvokit - mikä ihme niissä kiinnostaa? Varsan ollessa harjattavana ja hoidettavana Lilla unohtui syömään, kunnes tallin takaa kuului hirnunta ja kavioiden kopse osoitti, että tuli kiirus varsan luo. Nähtyään varsansa ilme oli "huh ihan tallessa se on" ja sitten taas matka kohti ruohoaluetta. Lahja on pikemminkin vain hölmistynyt Lillan "huolestumiskohtauksista" ja se katsoo emäänsä aina ihan tyhmänä.

Loppuviikosta tulee vuolija käymään ja saa samalla katsoa Lahjankin kaviot. Saa nähdä, miten menee.6 kommenttia:

 1. todella hieno banneri ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Vähän ihana toi varsa ku se juoksee emänsä perässä:D

  VastaaPoista
 3. Meetkö ilman varusteita lillalla? :)

  VastaaPoista
 4. ilman varusteita!? miten saat lillan pysäytettyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puristamalla pohkeilla ja pidättämällä istunnalla (:

   Poista
 5. Teillä on kyllä niiiin ihanat maisemat ja maastot siellä! Ihan kateeks käy :D

  VastaaPoista