lauantai 11. toukokuuta 2013

Päivän kuulumisia

Varmaan arvaatte, mikä on vastaus yhdeksänvuotiaalta, kun kysytään: "Kumpaa haluat harjata, Lillaa vai Lahjaa?". Kyllä, varsa tietenkin! Helmi on halunnut ja saanut taluttaa Lahjaa ja harjailla sitä, samalla kun minä olen tehnyt samat jutut Lillalle. Lahja on ollut "järkevästi" ja nauttinut tavalliseen tapaan sen kanssa touhuamisesta, enkä kyllä sitä antaisi ilman "avustajaa" kenenkään niin nuoren talutella, jos en olisi varma, että se osaa olla kiltisti. Lähellä kävelen Lillan kanssa kuitenkin, että saa Lahjan riimuista otettua kiinni, jos se nyt sattuu jonkun hulluuskohtauksen saamaan, vaikkakin epäilen sitä suuresti. Se on toiminut nyt viimeaikoina todella hyvin talutuksessa - saa nähdä tuleeko vielä sellainen aika, jolloin testaillaan, onko siinä narun päässä pakko kävellä.

Lilla sai myös Helmin selkään tänään, sillä olihan tietenkin pakko päästä myös ratsastamaan. Käytiin kiertämässä pururatalenkki ja pikkaisen kentälläkin pyörittiin Lahjan ollessa vapaana mukana. Varsu sai kentällä taas tavallisen spurttihulluuskohtauksensa ja juoksi ympäri kenttää hyvän tovin.


7 kommenttia:

 1. Voii ihanat Lillan vuhistupsut <3 ja kivoja kuvia, Lahjan spurttikuvat on parhaita :D

  VastaaPoista
 2. Awws, ihania kuvia! :3

  Voi kun pääsisi itsekin joskus näkemään Lahjan!

  VastaaPoista
 3. Luin (vahingossa) että se Helmi menee Lahjalla. Piti katsoa uudestaan ja totesin että se meneekin Lillalla. Luin vain väärin.

  VastaaPoista
 4. Kun ei olisi koskaan edes lukenut Lahjasta ja Lillasta, voisi luulla että varsoja onkin kaksi, kun Lahjan toinen puoli on niin erinäköinen:D Mutta on se suloinen ja kasvanut hirmuisesti!!:)

  VastaaPoista
 5. Awws, ihanat vuohistupsut Lillalla :3 Mäki haluasin tulla ratsastamaan Lillalla. ;D HUOM: Toi oli vaan vitsi! Se oli mielenvikaist läppändeerust! Voii, taas ihania spurtti kuvia!! ;3 :D

  VastaaPoista
 6. Tää on niin ihana blogi! Lahja on niin suloinen<3 ja lilla<3<3 Sulla on ihanat hepat:)

  VastaaPoista