torstai 2. toukokuuta 2013

Paljon kuvia!

Saatte tänään miljoona kuvaa eilisillalta ja tästä päivästä. Jos siis jostain syystä et jaksa katsella liikaa kuvia varsasta ja Lillasta, voit ihan suosiolla skipata tämän postauksen.

Eilen illalla vielä ennen iltaruokia puunasin Lillan ja varsan kunnolla. Lahja sai samalla harjoitella kiinni olemista, eikä tuo edelleenkään näytä siitä välittävän mitään. Kaviot nostetaan hienosti ja annetaan harjata, kopsutella ja putsata ne. Joka puolelta saa myös harjata, jalkoja jos kauemmin harjaa, saattaa välillä kiukkuinen potku tulla, mutta sinnikkäästi jatketaan harjaamista niin kauan, että potkukuuri loppuu.

Ollaan harjoiteltu myös riimunarun kanssa sitä, että se "kuljetetaan" turvan ja silmien yli korvien taakse ja sitten takaisin. Hevosellehan tämä yleensä on aika jännittävää aluksi, mutta tätä kun on harjoiteltu muutama kerta päivässä, alkaa sekin sujua jo ihan hyvin. Tulevaisuudessahan mm. suitsien laitossa pitää laittaa niskaremmi silmien yli korvien taakse ja samoin riimu, jos käyttää riimua, jossa on lukko leukaremmissä. Eipähän enää sitten tarvitse sen kummemmin alkaa harjoittelemaan niskahihnan laittoa korvien taa silmien yläpuolelta kuljettaen.

Lillan harjasin myös perusteellisesti eilen, vieläkin perusteellisemmin kuin yleensä. Tuli jalkakarvojakin käytyä läpi normaalia paremmin. Niitähän ei edes suositella harjattavaksi huolella ihan joka päivä, normaalisti itsekkin vain sutaisen päältäpäin, mutta välillä (kerran viikkoon) käyn ne läpi melkein jouhi jouhelta.

Lahja eilen, kolme viikkoa.


Jotain jännää näköpiirissä.

22 kommenttia:

 1. Ihania pukkeja.

  Hyviä kuvia on. Ihania kummatki lilla ja lahja

  VastaaPoista
 2. Ihana toi viimenen kuva lillasta! :)

  VastaaPoista
 3. Eikös Lahja olekkin syntynyt 10.4??? Nimittäin mun synttärit on silloin myös:)):)) <3 Kuitenkin ihana tuo Lahja!!<3

  VastaaPoista
 4. oletko kotona koulusta kun pääset kuvailemaan keskellä päivää, ja kirjoittamaan postausta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En opiskele _tällä hetkellä_ missään (:

   Poista
  2. mitä ajattelit opiskella, aloitatko syksyllä? :)

   Poista
 5. varsinkin tosta "lahja kolme viikkoa" kuvasta huomaa kuinka iso se onkaan :o toiset on kyllä tosi söpöjä ja kivoja kuvia, ainahan on kivaa lukea postausta jossa on paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita kuvia taas, varsinkin tuo 5. on mun mielestä aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 7. ennen varsaahan lilla oli yksin ni aika tyhmää pitää hevosta yksin ku se tarvis kaverii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tyhmää, itsekkään en pitäisi hevosta koko aikaa yksin. Lilla on ollut yli kaksi kolmasosaa meilläoloajasta tallilla, jossa on hevoskavereita. Lahjaa kuitenkaan en sille vielä määrittele kaveriksi, kun se on kuitenkin maitovarsa.

   Poista
 8. Saako noi hepat juosta vapaana vai onks se niin iso tarha? Sillä Lilla juoksee tossa tiellä ja Lahja pihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on yleensä niin, että toinen on narun päässä kädessä ja toinen vapaana (: Plus tietenkin tarhailee koko päivän, jos sää sallii varsankin puolesta (ei sada kaatamalla/ tuule tajuttomasti).

   Poista
 9. Ihana postaus oli!! Mä rakastan noita kuvia, kun ne on tosi hyvin otettuja ja kauniita!! Ja ompas Lahja jo iso tyttö!!! Lahja&Lilla =söpöjä molemmat<3

  VastaaPoista
 10. Ihanat tyttöset! Mun on vaan pakko sanoa että toi blogin nimi "tyttöset kuin tähtöset" on tosi töksähtävä eikä lainkaan soljuva, se häiritsee todella paljon. Mietin samalla myös ihan vain ehdottaakseni olisiko "tinker tähtöset/tyttöset" parempi tai sitten "tinker tammat/ tammojen elämää" ? Sori, mua vaan häirii aivan sikana, jotenki syö tosi paljon koko blogia ja luettavuutta. Näin rakentavana kritiikkinä, älä ota nokkiisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden nimen olen jo päättänyt ja se on Tyttöset kuin tähtöset. Kaikkiahan en voi miellyttää, tärkeintähän se on, että nimi on omasta mielestäni kiva, koska minun blogihan tämä on ;D Tinkertammat/ tinkertammojen elämää on taas minun mielestäni tylsiä ja tavanomaisia - juuri siitä "tinkertamman elämää" nimestä halusinkin eroon sen takia.

   Jos nimi omasta mielestäsi blogin luettavuutta, ei kukaan ole pakottanut sinua lukemaan, jos se bannerissa näkyvä nimi niin kovasti häiritsee ;)

   Poista
 11. Voi, upeita kuvia! Lahja on jo iso tyttö, ja söötti kuin emänsä :) <3

  VastaaPoista
 12. Onko toi leikkipuisto teidän oma vai joku yleinen? Jos on yleinen niin eikö ole vaarallista pitää tuolla muksujen joukossa varmaa vapaana, jos vihainen koira tulee tai lapset pelkäävät lahjaa kun juoksentelee irti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, ihan yleiseen leikkipuistoon kuule molemmat ponit vien joka päivä juoksemaan ja pelottelemaan lapsia. No ei, ihan on omassa pihassa leikkikenttä on, ei sillä "käyttäjiäkään" (pikkulapsia) juurikaan ole, joten ei pelotella lapsia, eikä juokse lasten vanhempien koiria hevosten jalkoihin (:

   Poista
 13. Miten sää onnistut ottaa noin hyviä kuvia? Ihana postaus :)

  VastaaPoista